To je to što me zanima!

David Beckham debitirat će za PSG u subotu kod Sochauxa

Francuski novinari su u četvrtak saznali, od sportskog direktora kluba Leonarda, da bi David Beckham trebao debitirati kod Sochauxa ove subote. Neće igrati od 1. min
Vidi originalni članak

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham trenirao je u srijedu prvi puta sa svojim novim suigračima u PSG-u, dva tjedna nakon što je predstavljen kao novo pariško pojačanje...

Beckhamov prvi trening u PSG-u, u zapadnom predgrađu Pariza, privukao je veliku medijsku pozornost, pa ga je tako pratilo više od stotinu zemalja diljem svijeta, a neke su francuske televizije čak uživo prenosile događaj.

Još ranije je trener vodeće momčadi Le Championnata Carlo Ancelotti najavio da Beckham neće konkurirati za momčad u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka na Mestalli, gdje je PSG slavio 2-1 u utorak. Talijanski strateg je takvo što obrazložio činjenicom da Beckham još nije potpuno fizički spreman.

Istovremeno je Ancelotti najavio da će Beckham debitirati ili ovog vikenda, kada PSG gostuje kod Sochauxa, ili u idućem kolu kada se igra veliki derbi PSG - Marseille.

Francuski novinari su, pak, u četvrtak saznali, od sportskog direktora kluba Leonarda, da bi Beckham trebao debitirati kod Sochauxa ove subote, te da će vrlo vjerojatno ući s klupe tijekom ogleda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • buks369 15.02.2013.

    beckham igračina i pol !

Komentiraj...
Vidi sve komentare