To je to što me zanima!

David Beckham kupio zgradu u Miamiju tešku 50 milijuna eura

David Beckham priprema se za život u Miamiju i naravno, sve će biti u luksuzno. U tom stilu kupit će i zgradu arhitektice Zahe Hadid visoku preko 210 metara i vrijedu 50 milijuna eura...
Vidi originalni članak

David Beckham želi kupiti jednu od najekskluzivnijih nekretnina u Miamiju vrijednu 50 milijuna eura. Nogometna legenda je nakon nekoliko godina konačno osnovao klub i sada se seli u Miami. David i Victoria pri tome razmišljaju o kupovini jedne od najekskluzivnijih nekretnina u Miamiju kako bi u potpunosti bili spremni za život na sunčanoj Floridi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zgrada je nedavno završena, a par je primijećen u ponedjeljak u Miamiju što je pokrenulo glasine da traže nekretninu. Zapanjujuću zgradu projektirala je arhitektica Zaha Hadid te sadrži bazen na krovu, spa centar, frizerski salon te bar i teretanu. Visoka je preko 215 metara, što ju čini jednom od najviših zgrada u Miamiju, a nakon 62 kada s nevjerojatnim pogledom na vrhu zgrade postoji i heliodrom. 

Zgrada je završena početkom ovog mjeseca, a ima pogled na more koji oduzima dah. Obitelj Beckham u Miamiju se provodi s prijateljima.

Bivši igrač Uniteda i Reala uskoro seli u Miami gdje je osnovao novi MLS tim koji se zove Inter Miami, a ranije ove godine se pisalo da je ponudio četverogodišnji ugovor Luisu Suarezu, ali Urugvajac nije bio raspoložen da napusti Barcelonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • berek 01.04.2020.

    To je samo apartman a ne cijela zgrada novinari dragi😊..al glavno da pisete napamet

  • sinwith 29.07.2019.

    Koja je to vila za 50m eura i vise haha

  • mestar 24.07.2019.

    Puno mu je bolji biznismen nego nogometas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare