To je to što me zanima!

David Beckham ne počinje, na vratima Scott Carson

Na Beckhamovoj poziciji zaigrat će Shaun Wright-Phillips, a u veznoj liniji bit će čak pet igrača. Usamljen će u napadu Engleza biti Peter Crouch
Vidi originalni članak

David Beckham neće započeti odlučujuću utakmicu protiv Hrvatske na Wembleyju. Od prve minute na njegovoj poziciji desnog veznog igrat će brzonogi Shaun Wright-Phillips. Druga velika promjena je ona na golu. Izbornik Steve McClaren odlučio je zamijeniti nesigurnog Paula Robinsona neiskusnim Scottom Carsonom. Golman Aston Ville, kojeg procijenjuju na 15 milijuna eura, dosad je samo jednom branio za reprezentaciju - prošlog petka protiv Austrije u Beču.
Engleski izbornik odlučio se za formaciju s petoricom u veznom redu. Uz Wright Phillipsa će u središnjici terena igrati Gareth Barry, Steven Gerrard, Frank Lampard i Joe Cole. U napadu će biti usamljeni Peter Crouch.
- Trebamo bod, ali igrat ćemo na pobjedu. Taktika 'sjedi i čekaj’ nije nam nikad donijela ništa dobro. Protiv Rusije i Estonije na Wembleyu prvih 20 minuta je bilo ključno, tako želim da bude i protiv Hrvatske - rekao je McClaren.
Kako je zbog ozljede otpao John Terry, kapetansku vrpcu nosit će Liverpoolova ikona Steven Gerrard.
- Poštujem Hrvatsku. Nisam nikada igrao protiv Hrvatske, ali sam ih gledao. Imaju kvalitetu i poštujem tu momčad - kaže Gerrard.
Engleskih prvih 11 u srijedu navečer izgledat će ovako:
Carson - Richards, Campbell, Lescott, Bridge - Wright-Phillips, Barry, Gerrard, Lampard, J. Cole - Crouch.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 21.11.2007.

    Ajde da decki pobjede da se smijem engleskinjama cijelo ljeto :) WIHU !

  • zelenožuti 20.11.2007.

    bit će 3:0 tj. netko će dobit po pi---!!!! valjda ne naši

Komentiraj...
Vidi sve komentare