To je to što me zanima!

David Beckham: Put oko svijeta za šezdeset dana

Megapopularni 33-godišnji nogometaš će protiv Francuske u srijedu ostvariti svoju veliku želju - ubilježiti 100. nastup za englesku reprezentaciju
Vidi originalni članak

Za Englesku bi otputovao u najdalji kut zemaljske kugle, rekao je svojevremeno David Beckham, a u proteklih nekoliko mjeseci to je i dokazao. U programu priprema LA Galaxja za novu sezonu Beckham je proputovao nevjerojatnih 20.000 milja, oko 32.200 kilometara, a dodamo li tome i put od Los Angelesea do Pariza, Becksov put oko svijeta dug je oko 27.000 milja! A sve u službi kraljice.
Naime, Fabio Capello je ponovno pozvao Beckhama u reprezentaciju za prijateljsku utakmicu protiv Francuske u Parizu sljedeće srijede, zadovoljan njegovom pripremljenošću. Računa li Talijan ozbiljno na Beckhama i u budućnosti ili samo pomaže engleskoj legendi da zaokruži jubilej, pokazat će vrijeme. Jer pitanje je hoće li Becks biti u udarnoj jedanaestorici u Parizu, budući da Blackburnov David Bentley igra sve bolje, a nitko u biti ne zna koliko je Beckham zapravo spreman. Naime, posljednju natjecateljsku utakmicu odigrao je prošlog studenoga protiv Hrvatske na Wembleyu, a posljednji put je svih 90 minuta odradio još sredinom kolovoza.

BECKSOVE PUTEŠESTVIJE
S PELEOM U NEW YORKU
Beckham je bio i u New Yorku na godišnjoj gala-večeri Američke fundacije za razvoj nogometa u siromašnim sredinama.

AZIJSKA TURNEJA
LA Galaxy je početkom ožujka bio na turneji po istočnoj Aziji, a Beckham se družio s mladim kineskim nogometašima.

ALOHA DAVID
U sklopu priprema Los Angeles Galaxyja za novu nogometnu sezonu, Becks je otputovao i na Havaje.

U SIERRA LEONEU
U ulozi Unicefova ambasadora dobre volje, Beckham je posjetio centar za pothranjenu i bolesnu djecu u Sierra Leoneu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare