To je to što me zanima!

Stigla zamjena za Bradarića: Čolina u četvrtak potpisuje...

David Čolina doputovao je u Split gdje će nakon liječničkog pregleda potpisati ugovor i zamijeniti na lijevom boku Domagoja Bradarića koji bi trebao poptisati za Lille...
Vidi originalni članak

Baš kao što smo jučer najavili, David Čolina sletio je danas u ranim popodnevnim satima u splitsku zračnu luku i produžio na liječnički pregled, a ukoliko sve bude u redu sutra bi trebao potpisati ugovor s Hajdukom. Na svoj 19. rođendan! 

Čolina dolazi kao zamjena za Domagoja Bradarića, koji bi sutra trebao potpisati ugovor s francuskim Lilleom. Oba transfera su trenutno u završnoj fazi, odnosno potpisan je tzv. ''transfer agreement'', i sada slijede liječnički pregledi i potpisi ugovora.

''DAN D'' Bradarić putuje u Lille, Hajduk kao zamjenu dovodi dinamovca

Još jučer smo pisali kako bi Hajduk za Bradarića trebao inkasirati 7 milijuna eura, uz dodatnih 1.5 milijun eura bonusa i 10% budućeg transfera, dok bi za Čolinu Monacu platili 850.000 eura u nekoliko godišnjih rata te dodatnih 25% od idućeg transfera, s tim da u ugovoru postoji i ''rebuy klauzula'' koja omogućava Monaco pravo otkupa Čoline od Hajduka pod istim uvjetima koje Hajduk postigne na tržištu. 

Treba dodati kako bi se Čolina odrekao dijela svojih primanja u Monacu kako bi prešao u Hajduk, koji vidi kao novu priliku za dokazivanje i transfer u inozemstvo. Ako su Splićani uspjeli prodati Antu Palaversu i Domagoja Bradarića u Lige petice za ozbiljan novac, zašto ne bi i njega. Potencijala ima, mladi je reprezentativac koji sutra slavi 19. rođendan. Ako pregledi prođu u redu i potpiše, moglo bi to biti i dvostruko slavlje.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 17.07.2019.

    Ono što je pokazao u mlađim kategorijama ukazuje na potencijal. Ali bio je i Petar Mamić pa u seniorima to nije pokazao. Vrlo me čudi ovo s Monakom da ga se tako rješavaju bez minute seniorskog nogometa. Nije valjda Monaco pred stečajem pa je totalna rasprodaja ili je ovaj non stop ozljeđen. U juniorima Dinama je bio stvarno dobar, vrag će ga znati zašto su ga otpisali.

  • hyndaii 17.07.2019.

    Tovarska logika:bolje je pojačanje od 700 000 € od pojačanja za 7 000 000 €.Lille je pun debila,mogli su dobiti toga Čolinu a ne davati lovu za Bradarića. Ili to ili je taj mali teška pušiona pa Monaco spašava što se spasiti može.

  • dinamo-zg-88 17.07.2019.

    Ukoliko Hajduk proda Bradarica, dali su na poziciji lijevog bocnog ostali na onom malom Dolceku i sad ovom Colini? Igracima prakticki bez seniorskih nastupa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare