To je to što me zanima!

David De Gea: Ovo su najteži trenuci otkad sam u Unitedu...

Bez riječi su svi navijači Manchester Uniteda ovu sezonu. Porazi na gostovanjima, malen broj bodova nakon već osam odigranih kola donose razočaranja, a rješenje traži i slavni De Gea...
Vidi originalni članak

Šokantno za sve pratitelje Premiershipa, velikan s Otoka,  Manchester United, nalazi se na tek 12. mjestu, sa samo devet bodova nakon osam odigranih kola. 

Nikada do sada "crveni vragovi" nisu startali tako loše. U 27 godina igranja Premiershipa, ovo im se nije dogodilo. Jedino kada su bili nešto lošiji bilo je tri godine prije početka igranja Premier lige. Naime, 1989. godine, United je imao samo osam bodova u osam odigranih kola. 

Ipak, baš nikad United nije imao ovako loš niz na gostovanjima. Već osam gostovanja Ole Gunnar Solskjaer ne može od svoje momčadi stvoriti pobjednika, a navedeni gospodin je, između ostalog i na taj način, postao trener s najmanjim postotkom pobjeda u eri nakon sir Alexa Fergusona. 

- Ne znam što reći - iskren je starosjedilac Old Trafforda, golman David De Gea, nakon posljednjeg poraza Uniteda na gostovanju kod Newcastlea (1-0).

- Ne znam što nam se događa. Ne možemo za biti niti jedan gol već drugu utakmicu. Ovo je neprihvatljivo. Ne samo ova utakmica nego cijela sezona. Ovo su mi najteži trenuci u klubu - tvrdi David. Podsjetimo, on  je u Unitedu osam godina, a nedavno je produljio ugovor  do 2023. godine.

De Gea u biznisu

Inače, španjolski reprezentativni golman David de Gea planira malo ozbiljnije ući u nogometni biznis. Katalonski Sport javlja da pregovara s Joseom Sebulcreom oko kupnju nekadašnjeg prvoligaša Elchea.  Igračev zastupnik Christian Bragarnik pregovara s vlasnikom Elchea Joseom Sebulcreom. Ponuda je na stolu, a sada se čeka 'bijeli dim'.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • United1878 07.10.2019.

    Dok se ne promijeni vlasnička struktura i stvori jasna nogometna vizija od Uniteda neće biti ništa. Zajedničko Moyesu, Van Gaalu, Mourinhou i sad Solskjaeru što su svi radili pod Edwardom Woodwardom koji je prije svega bankar, a tek onda sportski djelatnik i to se osjeti na Unitedovom poslovanju- nikad bolji i jači brand i više para, a nikad lošija momčad i igra na terenu. Uzeti sportskog direktora, stvoriti jasnu viziju i politiku kupnje igrača i stvorili bi se temelji za napredak, ovako svaki trener ima svoju filozofiju, dovodi svoje igrače i tako stalno u krug a momčad svake godine sve gora i gora. Kapetan je Ashley Young, čovjek koji je bio prosječno krilo, sad je ispodprosječni bek i kao takav predvodi United, pametnom sasvim dovoljno. Kad i ako ode Woodward možda stvari krenu nabolje, ovako će biti sve gore i gore.

  • Ajzakbaraba43 07.10.2019.

    Sjajno su krenuli s njim prosle sezone i stali,igra bez glave i repa. Jos najgore od svega navedenog mi je kad Ole nakon onakve sramotne utakmice u Nizozemskoj izjavi " Jako sam zadovoljan s dečkima, došli u goste s dobrim nastupom. Trebali smo osvojiti 3 boda, čisti penal. Ne treba uopće raspravljati o tome. Dobar nastup protiv dobre momčadi na jako lošoj podlozi.”

  • drakula1985 07.10.2019.

    Klubovi kojima je ostalo samo ime Man utd, Milan, i Jaduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare