To je to što me zanima!

David James: Volio bih da Hrvati osvoje prvenstvo

David James, čuvar mreže engleske nogometne reprezentacije i Portsmoutha, za kojeg igra Niko Kranjčar, navijat će za Hrvatsku na Euru
Vidi originalni članak

Pratit ću Euro. Moramo shvatiti gdje se trenutno nalazimo na nogometnoj karti. Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo sljedeće sezone su blizu i bit će zanimljivo vidjeti kakva je konkurencija. Znamo da smo prepuni talentiranih igrača, no zbog nekog razloga nismo bili uigrani, osvrnuo se James na neuspjeh u kvalifikacijama za EP.
- Niko je ove sezone bio sjajan u dresu Portsmoutha. Nažalost, takav je bio i u utakmici protiv engleske reprezentacije na Wembleyju, kada nam je zabio prvi gol. Najtragičnije je u svemu što to nije bilo iznenađenje. Tako je pucao cijele sezone za naš klub - podsjetio je James na hrvatsko slavlje (3-2).
Inače, James je prepun hvale za svog suigrača i uvjeren je da upravo on može povući Hrvatsku do finala Eura.
- Ne želim stavljati pritisak na njegova leđa i reći da on može biti jedan od najboljih na ovom turniru, iako on je za takvo što spreman i sposoban. Hrvatska reprezentacija je talentirana i može otići do kraja. Bilo bi lijepo da sastav koji je nas izbacio na kraju i osvojio Europsko prvenstvo. A, ja ću posebno motriti što Niko radi u finalu. Imam i njegov broj telefona, pa ga možda i nazovem - završio je James.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dadoHP 09.06.2008.

    Vidi se tko je pravi prijatelj i realno razmišlja. Pozlatile mu se riječi!

  • Barney 08.06.2008.

    James....jako lijepo od tebe...dirljivo....ali mi hrvati smo ti skroman narod pa cemo biti (pre)zadovoljni i ako Hrvatska prodje skupinu i onda casno ispadne..i svi cemo nazivat Kranjcara, Bilica, Modrica i ostale igrace i cestitati im...vecina nas je vec zadovoljna samim time sto smo se uopste kvalificirali i ponosni smo time...zao nam je i da smo morali vasu reprezentaciju izbaciti u kvalifikacijama ali jednostavno vasa bahatost i nekorektnost prema nama nije nam dala drugoga izbora...nebi umrli da ste korektno priznali 1. poraz...a inace mi smo ti poprilicno poten narod pa i mi navijamo za tebe...odnosno da u nadolazecim kvalifikacijama za SP 2010 branis za svoju reprezentaciju kao prvi golman i da zbog toga budes jako sretan..ali i da ti Kranjcar zabije gol...pa da i on bude sretan i cijeli hrvatski puk..stoga lijep pozdrav...zelim ti ugodan boravak pred televizorom...i vidimo se uskoro u Zagrebu...i da ne zaboravim... lijepo mi pozdravi Robinsona i Scotta Carsona ako ih sretnes

  • ona009 08.06.2008.

    Ima nas ima... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare