To je to što me zanima!

David Moyes: United ne smije mijenjati trenere kao čarape

Nadam se da će zadržati Van Gaala. Zaslužuje još vremena da napravi momčad kakvu želi, rekao je David Moyes koji je u Unitedu dobio otkaz nakon 10 mjeseci
Vidi originalni članak

Bivši trener "crvenih vragova" David Moyes izjavio je da Manchester United ne smije postati klub koji mijenja trenere kao čarape, te da bi trebao dati vremena Louisu van Gaalu da izgradi pobjedničku momčad.

- Manchester United je bio poznat po tome da su njegovi treneri dugo bili na kormilu i da su imali podršku uprave i kad klubu nije išlo baš najbolje - rekao je David Moyes i dodao:

- Ferguson je vodio United 26 godina i osvojio je 13 engleskih prvenstava i dvije Lige prvaka. Nadam se da će zadržati Van Gaala, jer on zaslužuje još vremena da napravi momčad kakvu želi - rekao je Moyes, koji je zamijenio Alexa Fergusona 2013. godine, ali je dobio otkaz nakon samo 10 mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • strmi007 01.01.2016.

    logički

  • drmm 01.01.2016.

    ...i ta van gaal i taj moyes su škart treneri...njihova je nogometna filozofija,ko i u kljune...90 minuta davi loptu,bez imalo rizika u igri...žalosno na što je manchester spao nakon ere SAFa i igranja vrhunskog nogometa...!!!!

  • --- DAVOR --- 01.01.2016.

    Kvaliteta trenera se vidi isključivo kad od prosjećne momčadi sa prosjećnim igračima napravi ekipu za klasu il 2 bolju nego prije a takvih danas ima malo,pada mi Klopp na pamet, Di Mateo .... a ne oni koji trebaju pola milijarde eura da bi imali ekipu za visoke domete jer tako bi baš svako od nas mogao bit trener,kupiš šta god ima i nemožeš pogriješit kog ćeš stavit u momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare