To je to što me zanima!

David Trezeguet i dalje će igrati u torinskom Juveu

Trezeguet je dio Del Nerijevih planova, pa smo stoga odbili jednu kvalitetnu ponudu iz SAD-a kao i dvije iz Turske, kaže agent francuskog igrača
Vidi originalni članak

Krajem prošle sezone mediji su pisali da će francuski napadač Juventusa David Trezeguet (32) napustiti redove aktualnog mu kluba, ali on će i sljedeće sezone braniti boje tog talijanskog nogometnog giganta. Trezeguetov agent Antonio Caliendo inzistira da je njegov klijent u planovima novog trenera Luigija Del Nerija, te da je stoga odbio ponude iz Turske i SAD-a.
- Trezeguet je dio Del Nerijevih planova, pa smo stoga odbili jednu kvalitetnu ponudu iz SAD-a kao i dvije iz Turske. Jedna ponuda iz Turske bila je od Fenerbahčea, a druga megagalaktička od Trabzonspora. Ali David ima ugovor s Juventusom i namjerava to ispoštovati - rekao je Caliendo za Tuttomercatoweb.com.
Trezegueta aktualni ugovor s torinskim klubom (čije boje brani od 2000.) veže još godinu dana, a prošle je sezone ukupno odigrao 27 utakmica u svim natjecanjima i postigao deset golova (sedam u Seriji A). Trenutno je četvrti najbolji strijelac u povijesti torinskog kluba sa 170 postignutih golova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chelsea_fan 26.07.2010.

    dobar igač i legenda kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare