To je to što me zanima!

David Villa potpisao za Atletico u transferu od samo 2,1 mil. €!

Barcelona je potvrdila transfer Davida Ville u Atletico Madrid. Katalonci su dobili 2,1 milijun eura. Dobit će još dva milijuna ako Villa ostane sljedeće sezone u Atleticu...
Vidi originalni članak

U Barceloni nisu krili da više ne žele Davida Villu. Ali da će se riješiti ovog napadača za 2,1 milijun eura? To nitko nije mogao ni zamisliti. Upravo je toliko platio Atletico Madrid za španjolskog reprezentativnog napadača i doveo ga u klub.

Villa je potpisao na tri godine, transfer je potvrdila i Barcelona na svojoj službenoj stranici. Katalonski klub mogao bi dobiti maksimalnih 5,1 milijun eura od transfera Davida Ville.

"Barcelona će dobiti 2,1 milijun eura ove sezone, dodatna dva milijuna ako Villa ostane u klubu sljedeće sezone te dodatnih milijun eura ako Villa odradi sve tri godine ugovora"; stoji na stranici Barcelone.

Ako u sljedeće tri sezone Atletico proda Villu, Barcelona ima pravo na 50 posto od transfera. Ovim poslom posebno su razočarani navijači Tottenhama koji su se nadali kako će Villa završiti na White Hart Lineu.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Furioso244 09.07.2013.

    Sad još prodajte Alexisa Sancheza i dovedite Torresa na njegovo mjesto i može se reći da će Barcin napad u slijedećoj sezoni izgledati odlično..:)

  • zokinjo 09.07.2013.

    ...sjajan igrač za svaki klub:-)

  • matooo 09.07.2013.

    lijepo pise da barca ima pravo na 50 posto od slijedeceg transfera tako da je vrlo izgledno da ce barca na njemu opet zaradit za sezonu ili dvije

Komentiraj...
Vidi sve komentare