To je to što me zanima!

David Villa završio u bolnici zbog bubrežnih kamenaca

Napadač Barcelone osjetio je jako bolove dan nakon pobjede nad Getafeom te je završio u bolnici zbog nefrolitijaze. Čeka ga tretman uklanjanja bubrežnih kamenaca
Vidi originalni članak

Napadač Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije David Villa (31) primljen je u bolnicu u katalonskoj prijestolnici zbog nefrolitijaze, odnosno stvaranja bubrežnih kamenaca.

Villa je u nedjelju bio među strijelcima u uvjerljivoj pobjedi Barcelone protiv Getafea (6-1) u 23. kolu Primere. Dan kasnije je, međutim, zbog jakih bolova završio u bolnici. Prema priopćenju koje je objavio njegov klub, u sljedećih ga nekoliko sati čeka tretman za uklanjanje bubrežnih kamenaca.

S obzirom da se ne zna koliko će mu vremena trebati za oporavak, Villin nastup na gostovanju kod Granade sljedeći vikend je trenutno pod upitnikom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • chelseaMG 12.02.2013.

    a taman se vratio u prvu postavu. šteta

  • Patrick Jane 12.02.2013.

    Suosjećam s njim....ja sam imao isti problem...majke mi, takvu bol nebi želio ni najgorem neprijatelju...

  • CpC-99 12.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare