To je to što me zanima!

Davids: Barcelonini igrači su mitološka bića, nisu normalni

Bivši nizozemski reprezentativac i član brojnih vrhunskih klubova Edgar Davids još je jedan u nizu od onih koji s divljenjem govore o sposobnostima igrača Barcelone
Vidi originalni članak

Barcelona nije normalna momčad. Za njih kao da igraju nogometna božanstva i mitološka bića, na slikovit je način opisao opčinjenost igrom nogometaša Barcelone Edgar Davids (39).

Nizozemska legenda samo je još jedan u nizu od onih koji s divljenjem govori o igri Barcelone. Bivši igrač Ajaxa, Juventusa, Intera, Milana pa čak i Barcelone u kojoj je bio na posudbi, vjeruje kako Katalonci i ove sezone mogu osvojiti Ligu prvaka.

- Oni su na mnogo višem nivou od svih ostalih i ponovno će osvojiti Ligu prvaka - vjeruje Davids.

Barcelona u četvrtfinalu Lige prvaka igra protiv Milana, no u Primeri još zaostaje za Realom.

- Iako je Realova prednost i dalje značajna, vjerujem da će odluka o prvaku pasti tek u nekoliko zadnjih kola. Barca će se boriti do samoga kraja i bit će baš zanimljivo ako Madriđani još negdje izgube bodove - zaključio je sadašnji član NO-a Ajaxa.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • SrdanKaruzic 27.03.2012.

    da sa 2 panja u obrani neznas koji je gori bio te godine demichelis i van buyten najgori stoperski par u povijesti bayerna...

  • SrdanKaruzic 26.03.2012.

    i takeover pozdravila te osasuna sa jednih toplih 3-2 smijesan klub ta uefalona...

  • Nisam Taj 26.03.2012.

    I kako ne vjerovati ovakvoj nogometnoj legendi ? Vidi se da covjek zna sta prica i da se razumije u nogomet kad opisuje igrace Barcelone mitoloskim bicima. Kako mi dans citamo o mitoloskim bicima Grcke,Egipta ili nordijskim bogovima tako ce za 20 stoljeca tadasnji ljudi pricat mitove o jednom Messiju,Xaviju,Iniesti,Cescu,Puyolu & co. kao o Bogovima koji su zivili tamo davno na krizanju 20. i 21. stoljeca. Definitivno ce biti mitoloska bica za buduceg covjeka i price ce pocinjat," bila jednom jedna i jedina Barcelona i imala je Messija,Boga rata..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare