To je to što me zanima!

Davids: Da mi se ukaže šansa, ukrao bih posao treneru Juvea

Da me Juve pozove, bez razmišljanja bih rekao da. Mnogo je lakše voditi veliki klub s jakim igračima, rekao je Edgar Davids, igrač-menadžer engleskog četvrtoligaša
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš talijanskog kluba Juventusa, Edgar Davids, priznao je da bi bez razmišljanja prihvatio trenersku poziciju u "staroj dami".

- Conte je dobar trener, ali ukrao bih mu trenersku poziciju kada bi se pružila prilika. Da me Juve pozove, bez razmišljanja bih rekao da. Mnogo je lakše voditi veliki klub s jakim igračima, nego neki manji. Pa samo pogledajte Franka Rijkaarda. Sa Spartom Rotterdam nije napravio ništa, štoviše uništio je tu momčad, a potom je s Barcelonom osvojio sve što se moglo osvojiti - rekao je Davids.

Nizozemac, koji je za Juve igrao od 1997. do 2004. godine, je danas igrač-menadžer engleskog četvrtoligaša Barneta, koji nakon 20 odigranih utakmica drži posljednje mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

- Jako uživam kao trener Barneta. Mislim da bih bez problema mogao voditi neki klub u Seriji A. Svi moji bivši treneri, Van Gaal, Lippi, su me i naučili nekog vraga - rekao je za kraj Nizozemac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • BlackRonsky 30.11.2012.

    predator..za mene uz Vieiru najbolji zadnji vezni kojeg sam gledao..

  • Lyoto_Machida 29.11.2012.

    zbog Davidsa sam hodao uokolo sa sunčanim naočalama.

  • ĐinoKostelec 29.11.2012.

    tip je lud s tim cvikama,cel karijeru to fura

Komentiraj...
Vidi sve komentare