To je to što me zanima!

Davor Kus: Veselim se vidjeti bivše suigrače

Trener me pitao za neke informacije o Ciboni, ali i bez toga odlično smo se pripremili za tu utakmicu, rekao je bivši član hrvatskog prvaka
Vidi originalni članak

Otkad je iz Rijeke 2000. godine došao u Cibonu, Davor Kus izgradio je svoje košarkaško ime. Postao je reprezentativac i kapetan “vukova”, no ljetos je dobio predobru ponudu iz Malage da bi je odbio pa će se u srijedu u 2. kolu Eurolige suprotstaviti svojim bivšim suigračima.
- Baš se veselim što ću ih vidjeti. Bit će mi malo čudna situacija, ali sad sam koncentriran samo na Malagu. Ciboni želim sve najbolje, samo ne kad igra protiv nas - kaže Kule, koji je treneru Scariolu poslužio kao “insider”, dao mu neke informacije o cibosima.
- Pitao me za neke individualne karakteristike igrača, ali i bez toga imamo odličan skauting i dobro smo se pripremili. Cibona je napadački odlična momčad, puna sjajnih šutera. Čak i Andrić, koji igra centar, bez problema može pogoditi izvana - rekao je 29-godišnji bek.
Unicaja, trećeplasirana momčad Eurolige prošle sezone, nije dobro počela  novu. U domaćoj ACB ligi ima omjer 2-3, a na otvaranju Eurolige izgubila je u Solunu od Arisa pa će biti pod mnogo većim pritiskom nego Zagrepčani.
A “vukovi” su dobro raspoloženi otišli na put. Sam Hoskin, Marin Rozić i Vedran Princ redom su sanirali ozljede i bit će spremni za bitku u Malagi. Bitku za prvu gostujuću europobjedu nakon više od godinu i pol dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare