To je to što me zanima!

Davor Lovren zabio kao Messi pa izašao da ne dobije crveni

Izašao je sam pred protivničkog golmana i svladao ga je lobom u stilu Lea Messija. U proslavi je skinuo dres pa je zaradio žuti karton, a pred kraj poluvremena trener ga je izvadio iz igre jer mu je prijetio i drugi žuti
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac Davor Lovren je zabio je svoj prvi gol u dresu Fortune Düsseldorf. I to kakav. Pobjednički u utakmici s Eintrachtom (1-0) već u devetoj minuti utakmice.

Odlično je pratio kontru suigrača, a kada je došao do lopte, izašao je sam pred protivničkog golmana Jasmina Fejzića i svladao ga je lijepim lobom u stilu Lea Messija. U proslavi je skinuo dres pa je zaradio i žuti karton.

A Lovren je morao u svlačionicu već u 42. minuti. Srećom, ne radi se o ozljedi. Trener ga je odlučio izvući iz igre jer je bio na rubu dobivanja drugog žutog kartona koji bi značio isključenje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Croatian_Football 16.12.2017.

    S 19 godina u drugoj Njemackoj ligi,veliki talent nema sta...Mbappe,Dembele,Jesus,Sane,Martial,Sterling,Asensio...U njegovim godinama,ak ne i mladi kidaju po najjacim Europskim ligama,zabijaju golcine u derbijima,prodaju se za pola miljarde,imaju vece place nego nasi glavni igraci...Ali mi ipak imamo najvece talente na svijetu!!

  • hugoboss 16.12.2017.

    Lako ti je na jadnog Bosanca ....((-:

  • 16.12.2017.

    Lijep gol!

Komentiraj...
Vidi sve komentare