To je to što me zanima!

Davor Šuker: I Real je ranjiv, Dinamo se ne smije predati

"Trebamo uživati u festivalu nogometa u Zagrebu i učiti u toj utakmici. To ne znači da možemo biti žrtveno janje. Treba se boriti i ne napustiti teren pognute glave"
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije Davor Šuker (43) s Real Madridom ima četiri trofeja. Od 1996. do 1999. godine za španjolski klub odigrao je 106 utakmica i postigao 49 pogodaka (među ostalim, i Barceloni u El Clasicu), a osvojio je španjolsko prvenstvo (1997., trener je bio Capello), španjolski superkup (1997.), Ligu prvaka (1998., trener Heynckes) i Interkontinentalni kup (1998., trener Hiddink).

– Sve bih dao da mogu zaigrati u tom spektaklu – kazao je Šuker o utakmici Dinamo – Real Madrid.

– Realova veličina nisu samo trofeji, već i respekt koji pokazuje prema navijačima, bivšim igračima i legendama kluba. To je ono na čemu mi u hrvatskom nogometu moramo raditi – dodao je legendarni strijelac.

Očekivanja od utakmice u srijedu?

– Dinamo nije u poziciji razmišljati hoće li biti prvi, drugi ili treći u skupini. Njegova je svaka utakmica finale Lige prvaka, samo nastupati u takvoj skupini veliki je uspjeh. Trebamo uživati u festivalu nogometa u Zagrebu i učiti u toj utakmici. To ne znači da možemo biti žrtveno janje. Treba se boriti i ne napustiti teren pognute glave.

Šuker tvrdi da će Dinamo igrati protiv atomske bombe, ali i dodaje da Real nije s drugog planeta.

– I Real je ranjiv, a ne postoji čarobna formula zaustavljanje njihovih napadača. Kako će ih Dinamo pokušati, to prepuštam treneru Jurčiću. Moj savjet Dinamovim igračima je da paze da ne izgore. Bod bi bio veliki uspjeh, i za Dinamo, i za hrvatski nogomet – zaključio je Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pony_1 13.09.2011.

    ma čemu se nadate živi bili???ranjiv na dinamo--hahahahaha

  • ronaldo789 13.09.2011.

    a ovi tovari jesu ljubomorni, zapitajte se zašto vi neigrate ligu prvaka

  • puyol 12.09.2011.

    Suker i Mamic dva velika gospodina,da su i ostali dali priblizno kao i oni nogomet u hrvatskoj bi bio na puno visoj razini

Komentiraj...
Vidi sve komentare