To je to što me zanima!

U Maksimiru utakmica legendi, a na klupama Blažević i Barić

Dani Dinama traju od 4. do 12. svibnja, a klub će pokušati animirati navijače. Bus s igračima vozit će po Zagrebu, a na klupama u utakmici legendi sjedit će Otto i Ćiro
Vidi originalni članak

Dinamo će idućih dana pokušati animirati sve one koji vole plavu boju. Pokrenuli su veliku akciju 'Dani Dinama', a trajat će od 4. do 12. svibnja. Igrači će se družiti s navijačima, a autobusom će se voziti po Zagrebu kako bi proslavili naslov prvaka, sedmi uzastopni i mogući Kup, odnosno duplu krunu. 

Proslavit će se i 30 godina od slavne generacije '82 koja će na dan proslave naslova prvaka biti obilježena 'haklom' brojnih igračkih legendi koje su u posljednjih 30 godina igrale za Dinamo. Igrat će Plavi protiv Zlatnih, utakmica legendi pod trenerskom palicom Ćire Blaževića i Otte Barića. Na terenu će biti Davor Šuker, Zvonimir Boban, Goran Jurić, Marko Mlinarić...

- Otac me ovako vodio 1958., pa 82. kad je protiv Želje potvrđen naslov. Sad kao trener imam priliku proslaviti i 82. i novi naslov koji smo potvrdili s dobrim izdanjima, efikasno, zadovoljstvo će biti još veće ako ljudi dođu na Dane Dinama - rekao je trener Ante Čačić, a slično je dodao i Mlinarić:

- Svi mi puno smo dobili od Dinama, dođite, zaboravimo sva neprijateljstva. Da pozdravimo junake od prije 30 godina i ove danas.

Šuker je morao odgovarati na pitanja o mogućoj kandidaturi za predsjednika HNS-a, ali nije htio previše otkriti.

- Ne bih želio o tome sada. Imam svoj stav i mišljenje, ali ne bih o tome. Rekao sam da bih jednog dana volio biti predsjednik. Poslije utakmice i Dana Dinama dat ću vam malo više rečenica o tome - rekao je Šuker i istaknuo zadovoljstvo Realovim naslovom prvaka, kluba čiji je član nekada bio.

Navijačima će se prodavati paketi ulaznica za posljednju prvenstvenu utakmicu sa Splitom te uzvratnu Kup utakmicu s Osijekom i već spomenutu Plavi protiv Zlatnih, a sve po pristupačnim cijenama. Cijena paketa za tribinu sjever je 10, za tribinu istok 20, a za tribinu zapad 30 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dmiota 04.05.2012.

    Nevolite Šukera vi dalmoši samo zato što nije vaš i zbog Mamiča možete plakati od jada ali to su dva najuspješnija čovijeka u našem nogometu pokušali ste kopirat Mamiča sa Ma ni neznam mu ime (cigo)i šta ste dobili jadu i bijed Cinkaroša!!!!!!!

  • DraženPletikosa 03.05.2012.

    Jeli na ovoj utakmici sudi iskusni medunarodni sudac zeljko sirkan siric zvani plati za posteno sudenje

  • zoki099 03.05.2012.

    mogli ste z zvezdu zvati da vam dodu da se setite kako su vas svaku utakmicu za redom tukli heheheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare