To je to što me zanima!

Davor Šuker: Ovisimo o golovima Eduarda da Silve

Pred godinu dana predviđao sam da će se iz naše grupe plasirati Hrvatska i Engleska. Nadam se da će se moje prognoze obistiniti, kaže Šuker
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti i bivša velika zvijezda Seville, Real Madrida I Arsenala Davor Šuker bi htio da se se Engleska i Hrvatska plasiraju na Euro 2008.
- Prije godinu dana predviđao sam da će se iz naše grupe plasirati Hrvatska i Engleska i nadam se da će se moje riječi pokazati istinitima - rekao je bivši veliki strijelac za Sky Sports.
Jedan također veliki golgeter i novi idol hrvatskih navijača Eduardo da Silva igra u klubu za koji je Šuker nastupao jednu sezonu. Dudu bi ga, ako ovako nastavi, jednog dana mogao i prestići na listi najboljih strijelaca.
- Hrvatska ovisi o Eduardovim golovima. Volio bih imati više da Silvi u momčadi.
Za izbornika Slavena Bilića smatra da je mlad trener ali s iskustvom u takvim utakmicama.
- Zato sam uvjeren da ćemo osvojiti barem bod u Skoplju i plasirati se na Euro.
Hrvatska u subotu gostuje u Makedoniji, a sljedeću srijedu (21. studenog) na Wembleyu. Potreban joj je samo jedan bod iz te dvije utakmice da bi izborila vizu za Austriju i Švicarsku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hacker-ri 14.11.2007.

    Suki nije ok :)... I VN37 sta on ima bit ljubomoran, a kad smo kod toga i ti bi da te netko oce stic i \"izbrisat\" samo Suker ima nesto sta sumnjam da ce Da Silva ikad- Zlatku kopacku !

  • zelenožuti 14.11.2007.

    šta se šteka kad daje intervju englezima kad se zna da neće vidjet euro

  • vn37 14.11.2007.

    Kako je lik ljubomoran... Za ne povjerovati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare