To je to što me zanima!

Davor Šuker: Rekao sam Raulu da ode u Englesku...

Raul je moj prijatelj i volio bih da karijeru završi u Engleskoj, što sam mu i rekao kada smo se posljednji puta susreli, kaže Šuker za Eurosport
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije Davor Šuker ostavio je dubok trag igrama u Sevilli i Real Madridu. U razgovoru za španjolski Eurosport, kojeg prenosi i As, Šuker se osvrnuo na karijeru Sevillinog Jesusa Navasa, ali i otkrio što je savjetovao legendarnom Realovom napadaču Raulu pred kojim je novi korak u karijeri.
- Poznajem predsjednika Seville, a budući da je mnogo Sevillinih igrača prešlo u Real Madrid nadam se da će i budućnost Jesusa Navasa biti takva - kazao je Šuker na temu 24-godišnjeg nogometaša s dva nastupa za "furiju".
Kada je Šuker zatvarao španjolsko poglavlje svoje karijere, a bilo je to 1999. godine, dres Real Madrida zamijenio je onim londonskog Arsenala. Sličan put predložio je i Raulu koji se sprema na odlazak iz "kraljevskog kluba" čiji je dres jedini nosio u klupskoj karijeri započetoj 1994.
- Raul je moj prijatelj i volio bih da karijeru završi u Engleskoj, što sam mu i rekao kada smo se posljednji puta susreli. Lijepo bi bilo vidjeti da se oprosti od nogometa u Londonu - rekao je Davor i komentirao španjolske izglede na SP-u u Južnoj Africi:
- Želim finale Španjolska - Argentina, ali mislim i da Englezi imaju jaku momčad - zaključio je najbolji strijelac SP-a 1998. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • baka22 05.03.2010.

    stari olinjali škrto...al je igračina bio,to mu nitko ne moze prigovoriti

  • championreal 05.03.2010.

    šuker jesi jedan od največih igračina...al nemožeš uspoređivat svoj status u realu kakav si ti imao i sad sa raulovim....tebi nije bio problem prijeć u bilo koji drugi klub u europi...a raulov bi potez bio nesvakidašnji...nešto nezamislivo za real a i za cijeli svijet bez obzira što je na zalasku karijere...čovjek ima status možda i najveće aktivne profesionalne legende

Komentiraj...
Vidi sve komentare