To je to što me zanima!

De Gea kupuje Elche! Cijena? Sitnica, samo 18 milijuna eura

Španjolski reprezentativni golman David de Gea planira malo ozbiljnije ući u nogometni biznis. Katalonski Sport javlja da pregovara s Joseom Sebulcreom oko kupnju nekadašnjeg prvoligaša Elchea
Vidi originalni članak

Bivši španjolski prvoligaš Elche ne proživljava baš najbolje dane. Tek su na 10. mjestu druge španjolske lige, bez neke prevelike perspektive za proboj u La ligu.

To želi promijeniti španjolski reprezentativac David de Gea (28) koji planira dobrano zavući ruku u novčanik. Prema pisanju katalonskog Sporta, De Gea je spreman za kupnju Elchea 'iskeširati' 18 milijuna eura. 

Igračev zastupnik Christian Bragarnik pregovara s vlasnikom Elchea Joseom Sebulcreom. Ponuda je na stolu, a sada se čeka 'bijeli dim'.

Takav iznos za golmana Manchester Uniteda nije problem. De Gea je najplaćeniji igrač 'crvenih vragova', godišnje zaradi oko 19,5 milijuna funti, odnosno 375.000 tjedno.

Zašto baš Elche? De Gea je u tom mjestu proveo najljepši dio svog djetinjstva, a ima i godišnju ulaznicu za domaće Elcheove utakmice.

Podsjetimo, 2015. je u Elcheu igrao i hrvatski reprezentativac Mario Pašalić (24).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 06.10.2019.

    Bez veze, niti ima znanja za to a niti vremena. Mnogo bogatiji ljudi su propadali sa klubovima, što će se tek ovome desiti...

  • 06.10.2019.

    Svaka mu cast,neka kupi i neka pomogne svom "rodnom" klubu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare