To je to što me zanima!

De Gea se ispričao suigračima za kiks: Dečki, zaj**** sam...

'Na poluvremenu je rukama prekrio lice i osjećao se krivim zbog kiksa. Smatrao je da je iznevjerio cijelu momčad svojom pogreškom', rekao je izvor blizak svlačionici Uniteda britanskom The Sunu.
Vidi originalni članak

Španjolski golman David de Gea (28) ispričao se suigračima iz Uniteda zbog katastrofalnog kiksa protiv Chelseaja (1-1).

'Crveni vragovi' imali su sve u svojim rukama, poveli su golom Juana Mate, ali onda se u Marcos Alonso koji je zabio ispod ruku nemoćnog sunarodnjaka De Gee.

Bio je to veliki kiks De Gee koji je jedan ne toliko opasan šut Antonija Rudigera odbio točno na nogu Alonsa koji je poklon i iskoristio.

- Na poluvremenu je rukama prekrio lice i osjećao se krivim zbog kiksa. Smatrao je da je iznevjerio cijelu momčad svojom pogreškom - rekao je izvor blizak svlačionici Uniteda britanskom The Sunu.

- 'Zaj**** sam', rekao je suigračima, a trener Ole kazao mu je da zaboravi na taj kiks te da se fokusira na drugo poluvrijeme - rekao je isti izvor.

Manchester United do kraja utakmice ipak nije uspio doći do bodova, a De Gea je bio potpuno slomljen.

- Bio je tih nakon utakmice. Svlačionicu je napustio šutke i brzo, požurio je kući.

David de Gea u posljednje vrijeme ne brani u najboljoj formi. U uzvratnom susretu Lige prvaka protiv Barcelone grubo je kiksao poklonivši im drugi gol na utakmici. Lionel Messi traljavo je pucao sa nekih 18 metara, a Španjolcu je lopta prošla kroz ruke...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Miho22 30.04.2019.

    A to vam je tako u engleskoj mozes ti bit dobar koliko hoces, ali kad jedan put nesto zaj*****, gotovo ti je sa karijerom ovi ce ti do kraja karjere to zapamtit primjeri... Najbolji primjer ti je Tores svi su zapamtili njegove promasaje a da on nije zabio barceloni u zadnjoj minuti nebi vidili finala 2012 i osvojili ligu prvaka

  • čoviksjuga 30.04.2019.

    Sustigla ga karma za "kikseve" protiv Citya !

  • josip188 30.04.2019.

    Pa jel vi ikad imate video

Komentiraj...
Vidi sve komentare