To je to što me zanima!

Pravi kapetan! De Ligtov govor za pamćenje pred 100.000 ljudi

Svi su vidjeli što je Ajax, što je Amsterdam. Svima smo pokazali što je napadački nogomet, što je onaj veliki čovjek koji nas gleda (Johan Cruyff, nap.a) od nas i očekivao, grmio je 19-godišnji kapetan Ajaxa De Ligt
Vidi originalni članak

Emocije su u četvrtak navečer preplavile Amsterdam. Ajax je nakon pet godina osvojio naslov prvaka i tako zaključio fantastičnu sezonu. 
Igrače, nogometne junake kojima se ove godine divila čitava Europa, na ulicama glavnog grada Nizozemske dočekalo je više od 100 tisuća navijača.

Kakvi prizori!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevali su svi u jedan glas - igrači i navijači, trener, čelnici kluba - pokazali tako još jednom koliko su nogometne emocije snažne.

Ajax će u iduću sezonu ući drugačiji. Odlazi Frenkie de Jong, a za njime će vjerojatno i kapetan Matthijs De Ligt. Jedan ima 22 godine, a drugi samo 19. Oni su na proslavili bili najglasniji.

Proslava 34. naslova prvaka Nizozemske pamtit će se jako dugo, a posebno će se navijačima u sjećanje urezati govor mladog, a velikog kapetana De Ligta.

- Svi su vidjeli što je Ajax, što je Amsterdam. Svima smo pokazali što je napadački nogomet, što je onaj veliki čovjek koji nas gleda (Johan Cruyff, nap.a) od nas i očekivao. Zajedno smo uspjeli! Mi, mladi i oni iskusniji i vi, navijači. Hvala vam - urlao je De Ligt s pozornice.

Dečku je samo 19 godina, a već je veliki vođa - na travnjaku i izvan njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • fallout2 17.05.2019.

    ovako će sljedeće godine slaviti hajduk osvajanje lige prvaka

  • kruzer 17.05.2019.

    rasprodat ce ih sve ko Monaco

  • 17.05.2019.

    Nije mi jasno otkuda tolika hvala ovog obrambenog igraca koji nije niti malo zasluzniji od drugih igraca ajaxa za ovaj uspjeh,,sto se mene tice on je 6-7 po redu koje bi kupio...ali eto vjerovatno zbog odlaska u barcu je ovako hvaljen! De jong,tadic,tagliafico,van de bek,zyech,schone...

Komentiraj...
Vidi sve komentare