To je to što me zanima!

Debakl Hajduka u Koprivnici: Zaštitari morali udaljiti Tudora!

Slaven Belupo s uvjerljivih 3-0 svladao je Hajduk, kojemu je u 35. minuti isključen Vršajević. Igor Tudor također je dobio crveni u završnici, ali nije htio izaći s terena...
Vidi originalni članak

Nakon gotovo pet mjeseci Igor Tudor vratio se na 'mjesto zločina', u Koprivnicu koju je zadnji put u studenom napustio bijesan na suca Marka Matoca.

Neke stvari u tom razdoblju se nisu nimalo promijenile, a trener Hajduka i Matoc nastavili su osobni rat i u 33. kolu HNL-a u kojem je Slaven Belupo 'potopio' 'bile' s 3-0 uz dva isključenja gostiju!

Domaćin je poveo u 18. minuti preko Glavine, koji je na odbijanac poslao loptu glavom za 1-0. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 35. minuti kad je sudac isključio Avdiju Vršajevića nakon starta s leđa na rubu kaznenog prostora. Na tu odluku Tudor je jednostavno poludio, a u jednom trenutku činilo se kao da će igrači Hajduka napustiti teren iz protesta nakon što ih je trener pozvao na razgovor.

Do kraja poluvremena Slaven je iskoristio brojčanu nadmoć te je poveo 2-0 preko Fuštara, koji je iz blizine zakucao loptu nakon ubačaja Ozobića.

U nastavku utakmice Hajduk je pokušao smanjiti, no uslijedio je i treći gol Koprivničana u 69. minuti. Slaven je povukao kontru preko Glavice, koji je ubacio u sredinu, a Vugrinec je spremio loptu u Tomićevu mrežu.

Kad se očekivao kraj, uslijedio je trenutak, koji je zasjenio cijelu utakmicu. Matoc je odlučio Tudoru pokazati crveni karton, a pobješnjeli trener Splićana odbio je izaći iz igre pa ga je zaštitar morao izbaciti s terena, a utakmica je završila dvije minute ranije.

Nakon 33 kola Hajduk na trećem mjestu ima četiri boda zaostatka za Rijekom i utakmicu više, dok je ovom pobjedom Slaven preskočio Osijek na osmom mjestu s istim brojem bodova, ali s boljom gol-razlikom.

Idi na 24sata

Komentari 525

  • Zorba 28.04.2014.

    Kad se Hajduk odrekao slavne proslosti, pustio je sve niz vodu, ali se pitam zasto se ne rasformira taj klub i krene se s drugim imenom. pa neka bar ostane nesto da valja, a to je ono sto je bilo jer sadasnjostyi nema, a buducnost niti ne postoji na vidiku...

  • mata iz inata 27.04.2014.

    HAJD U K....

  • yocko 27.04.2014.

    Tudor pobješnjeli Max,bravo Slaven..

Komentiraj...
Vidi sve komentare