Obavijesti

Sport

Komentari 525

Debakl Hajduka u Koprivnici: Zaštitari morali udaljiti Tudora!

Debakl Hajduka u Koprivnici: Zaštitari morali udaljiti Tudora!
16

Slaven Belupo s uvjerljivih 3-0 svladao je Hajduk, kojemu je u 35. minuti isključen Vršajević. Igor Tudor također je dobio crveni u završnici, ali nije htio izaći s terena...

VIDEO

Nakon gotovo pet mjeseci Igor Tudor vratio se na 'mjesto zločina', u Koprivnicu koju je zadnji put u studenom napustio bijesan na suca Marka Matoca.

Neke stvari u tom razdoblju se nisu nimalo promijenile, a trener Hajduka i Matoc nastavili su osobni rat i u 33. kolu HNL-a u kojem je Slaven Belupo 'potopio' 'bile' s 3-0 uz dva isključenja gostiju!

Domaćin je poveo u 18. minuti preko Glavine, koji je na odbijanac poslao loptu glavom za 1-0. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 35. minuti kad je sudac isključio Avdiju Vršajevića nakon starta s leđa na rubu kaznenog prostora. Na tu odluku Tudor je jednostavno poludio, a u jednom trenutku činilo se kao da će igrači Hajduka napustiti teren iz protesta nakon što ih je trener pozvao na razgovor.

Do kraja poluvremena Slaven je iskoristio brojčanu nadmoć te je poveo 2-0 preko Fuštara, koji je iz blizine zakucao loptu nakon ubačaja Ozobića.

U nastavku utakmice Hajduk je pokušao smanjiti, no uslijedio je i treći gol Koprivničana u 69. minuti. Slaven je povukao kontru preko Glavice, koji je ubacio u sredinu, a Vugrinec je spremio loptu u Tomićevu mrežu.

Kad se očekivao kraj, uslijedio je trenutak, koji je zasjenio cijelu utakmicu. Matoc je odlučio Tudoru pokazati crveni karton, a pobješnjeli trener Splićana odbio je izaći iz igre pa ga je zaštitar morao izbaciti s terena, a utakmica je završila dvije minute ranije.

Nakon 33 kola Hajduk na trećem mjestu ima četiri boda zaostatka za Rijekom i utakmicu više, dok je ovom pobjedom Slaven preskočio Osijek na osmom mjestu s istim brojem bodova, ali s boljom gol-razlikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 525
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...