To je to što me zanima!

Debakl "medvjeda" kod Sočija, rasturio ih najmlađi klub lige...

Medveščak je na posljednjem gostovanju sezone, kod najmlađeg kluba u KHL-u, izgubio 6-2. Sočiju je to sedma pobjeda u nizu, a 'medvjedi' sad sele u svoj brlog
Vidi originalni članak

Nakon velike pobjede usred Moskve protiv Dinama, Medveščak je otputovao na obalu Crnog mora u grad koji je ove godine ugostio Zimske olimpijske igre, Soči. Istoimeni klub, najmlađi u KHL-u, osnovan ove sezone, razbio je "medvjede" u Ledenoj palači Baljšoj. Bilo je 6-2 za Soči.

Bilo je to posljednje gostovanje za Medveščak ove sezone, gostovanje koje će htjeti što prije zaboraviti. Već nakon prve trećine Soči je vodio 4-0. Druga je trećina završila 1-1, isto kao i treća. Dovoljno za uvjerljivu pobjedu domaće momčadi. 

Sočiju je ovo sedma pobjeda u nizu u KHL-u. 

"Medvjedi" sele u svoj brlog gdje će odigrati pet domaćih utakmica u nizu. Prva je protiv Barisa 8. prosinca, dva dana kasnije u Ledenu stiže Avangard.

KHL: 

  • Soči - Medveščak 6-2
Idi na 24sata

Komentari 18

  • kukuriku39 06.12.2014.

    Koja tuga. Obrana dezorijentirana, napad bez energije. Je li itko ove godine vidio energičnu proslavu gola dok se nije pojavio Kolanos. Ja osobno nisam i mislim da dio odgovora leži upravo u tome. Nažalost, teško da će Kolanos u brlogu dočekati novu godinu. A objektivno, šta će ovdje, ovdje ostaju uhljebi i hohštapleri. Ove godine u brlogu nema hokeja koji bi bio ravan prvoj sezoni u EBEL-u, a kad bi govorili o energiji, ovo je čisto sranje. Pozdrav od bivšeg pretplatnika.

  • titanik guzi klaunuškog 05.12.2014.

    mingo, de prevedi ovu zadnju recenicu

  • strmi007 05.12.2014.

    događad se

Komentiraj...
Vidi sve komentare