To je to što me zanima!

Debi na Meazzi: I Stramaccioni je pljeskao Kovi na asistenciji

Dojmljivu predstavu Mateo Kovačić zaokružio je dijagonalnim dodavanjem od 20-ak metara koje je iskoristio Palacio svojim drugim golom, lobom. Igrao je do 88. minute
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić je prije 10-ak dana debitirao za Inter, a u četvrtak navečer je odigrao i prvu utakmicu pred svojim navijačima. Inter je pobijedio Cluj 2-0 u prvoj utakmici 1/16 finale Europske lige, a Kovačić je asistirao za drugi gol. 

Za razliku od poraza u Sieni, Kova će ovu utakmicu pozitivnije pamtiti. Prvi put je startao u početnoj postavi, a za vrlo dobrih 87 minuta nagradile su ga tribine, ali i trener Stramaccioni. Na klupi ga je potapšao i veliki Luis Figo.

Puno je trčao, tražio je loptu, nije se skrivao, iznudio je žuti karton, a dvaput je pucao i po golu. Drugi udarac bio je vrlo opasan, u 48. minuti, otišao je niti pola metra pokraj gola. U svemu tome potkrala se i koja pogreška, ali dojmljivu predstavu zaokružio je dijagonalnim dodavanjem od 20-ak metara koje je iskoristio Palacio svojim drugim golom, lobom. 

OVDJE pogledajte Kovinu asistenciju

Kovačić je proteklih dana imao problema s gležnjem, ali čini se kako je potpuno ozdravio pa bi mogao zaigrati i u nedjelju kod Fiorentine u prvenstvu. Ako će trener suditi po večerašnjoj njegovoj igri, onda dvojbe nema.

Šokantan poraz Atletico Madrida, dva gola Balea

Prošlosezonski pobjednik Europske lige, Atletico Madrid, neugodno je iznenadio svoje navijače. Rubin je pobijedio 2-0 i blizu su ispadanja. Gol su primili već u 6. minuti, a Sharonov je u 45. minuti dobio drugi žuti. Do crvenog je Atletico bio potpuno nemoćan. U nastavku je Falcao pogodio prečku, promašili su još dva nevjerojatna zicera, a onda je golman Asenjo napravio nevjerojatnu glupost. U 95. minuti je nepotrebno išao na skok zbog kornera, a iz kontre je Orbaiz zabio u praznu mrežu.

Tottenham je pobijedio Lyon golom Balea u sudačkoj nadoknadi, gol ide na dušu golmana Vercoutrea. Oba je Bale zabio iz slobodnih udaraca, a prvi je bio posebno dojmljiv jer ga je dao s udaljenosti od nekih 35 metara. Još je ljepši bio gol Umtitija, nevjerojatan poluvolej točno s ruba kaznenog prostora potpuno iskosa i u suprotne 'rašlje'. Lovren je odigrao svih 90 minuta. 

OVDJE pogledajte čudesne golove s White Hart Lanea.

Basel je pobijedio Dnjipro 2-0, Strinić je igrao cijeli susret, a Kalinić je ušao u 53. minuti.

Ostali rezultati:

  • Borussia M.-Lazio 3-3
  • Newcastle-Metalist 0-0
  • Stuttgart-Genk 1-1
Idi na 24sata

Komentari 96

  • supersport92 15.02.2013.

    svaka cas mateo , ali sta je sa ovim baleom ,frajer sam vuce tottenhem

  • zacs 15.02.2013.

    bravo Kova

  • AntunSklepič 15.02.2013.

    lupajte minuse ali prema mojoj procjeni to je bila loša igra a jedna dobra lopta ne čini prolječe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare