To je to što me zanima!

Neugodan poraz BiH; Srbija je dobila Irsku; Messi povraćao

Egipćani su zaigrali s čak pet igrača koji igraju tamošnje prvenstvo, a jedan od njih, Gedo, je zabio prvi gol i okrunio bolju igru Egipta. Salah je dao gol za konačnih 2-0
Vidi originalni članak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine iznenađujuće je izgubila od Egipta 2-0! Igralo se u Innsbrucku, a BiH nije pomogla niti gromoglasna podrška oko 10.000 navijača koji su došli u Austriju. 

Egipćani su zaigrali s čak pet igrača koji igraju tamošnje prvenstvo, a jedan od njih je zabio prvi gol i okrunio puno bolju igru Egipta. Gedo je bio precizan u 52. minuti. Samo 10-ak minuta kasnije zabio je i Salah, Chelseajevo pojačanje. 

Za BiH je debitirao Tino-Sven Sušić, nećak izbornika Safeta i veznjak Hajduka. U igru je ušao u 10. minuti, a na travnjaku je ostao do 79. minute.

Bosna i Hercegovina na SP-u igra protiv Argentine, Irana i Nigerije.

Remi Rumunjske i Argentine, Messi povraćao

Argentinci nisu uspjeli svladati Rumunjsku pred oko 53.000 gledatelja u Bukureštu. 'Gaučosi' su igrali u kombiniranom sastavu, a od zvijezda su tu bili Agüero, Di Maria, Higuain i Messi. Upravo je Messi imao manjih problema u 8. minuti, naime, u jednom trenutku je povraćao.

Španjolci opet bolji od Talijana

U reprizi finala Eura od prije dvije godine, Španjolska je opet bila bolja od Talijana. Pedro je zabio u 63. minuti.

Srbi slavili u Irskoj, Francuzi dobili Nizozemce, remi Belgije i Obale Bjelokosti

Srpski izbornik Drulović najavio je da s utakmicom u Irskoj kreće novi period reprezentacije, a ako je suditi po rezultatu, bit će dobar. Slavili su iako su gubili ranim golom Longa. Autogolom McCarthyja i Đorđevićevim pogotkom su potpuno preokrenuli dvoboj.

Francuska je dobila Nizozemsku zahvaljujući Benzemi i Matuidiju, a Njemačka Čile golom Götzea. Sturridge je zabio jedini gol na utakmici Engleske i Danske, a Belgija i Obala Bjelokosti su remizirale, bilo je 2-2. Belgija je vodila 2-0, smanjio je Drogba, a izjednačio Gradel.

Gol Soudanija

Halilhodžićev Alžir pobijedio je Sloveniju 2-0, a Dinamov napadač Soudani je zabio prvi gol u 45. minuti i to glavom nakon nabačaja iz slobodnog udarca.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • dzidzi 08.03.2014.

    Bosna je dobra kad hoce da igraju, ovaj put kao i zadnjih 6 mjeseci vodi se rat izmedju njih sa jedne strane klan dzeko i spahic a s druge susic koji usput dovodi svog bratica da igra (tino sven) koji nije ni u hajduku standardan. Ne gotivim ni dzeku ni susica jer mislim da safet pojma nema sa taktikom a da dzeki treba disciplinska (previse se ufurao da je zvijezda). Fali nam jedan Halilhodzic ili Mamic koji ce da isamara tkzv. zvijezde po labrnji i rijesi ko ce igrati a ko klupu grijati. Susic nema ni znanja ni autoriteta to je problem.

  • diego_1 06.03.2014.

    Pa dobro sta sad,izgubila Bosna prijateljsku,bo big deal,falio Miske i Pjanke, dva najvaznija na sredini,pa se probala neka nova imena,sve u svemu oke,neka smo malo izgubili,svakoj repki treba neki poraz tu i tamo da se ohlade malo glave..Vi Hrvati slavite poraz Bosne,pa hajd i to neka bude dobro,samo vi,svako ima svoje..jedno je prijateljska a drugo su kvalifikacije i svjetska prvenstva.pokazace vrijeme..pozdrav

  • baltazarrr 06.03.2014.

    @Sicma..pusti ove budale ovo su RVATI iz Bosne i Hercegovine..jedine budale na svijetu koje žive u jednoj Državi a vole drugu..E sad možeš mislit kakav je to narod. Kako god mi igrali otići ćemo dalje od Rvata na SP-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare