To je to što me zanima!

Dečki, čije je ovo? Navijač West Hama ostao bez prsta na ogradi

Nakon što su svi navijači West Hama u deliriju pohrlili na ogradu, jedan je ostao bez prsta. Zaštitaru nije bilo jasno što je to na podu pa je prst samo u čudu ostavio na ogradi
Vidi originalni članak

Vaša je momčad zabila gol, slavite na ogradi, a u sljedećem trenutku shvatite da vam nešto nedostaje. Da, to je vaš prst koji vas gleda s druge strane ograde, a njega u čudu gleda zaštitar. Otprilike je tako izgledala scena na utakmici Genka West Hama (2-2) u Belgiji, a nesretni navijač 'čekićara' zauvijek će pamtiti taj susret. 

NEZGODA NA TRENINGU Vlašiću su zbog udarca u glavu zabranili nastup, Genk je uzeo bod i zakomplicirao ljestvicu

Odmah su reagirali navijači s druge strane ograde, nakon što je zaštitar nonšalantno stavio prst na ogradu kao da je netko izgubio ključeve. Doduše, vjerojatno bi se za ključeve stvorila i veća hajka. Vikali su navijači zaštitarima da se prst treba što prije staviti u led, a oni su reagirali nakon deset minuta.

Još nije poznato je li 'vraćen vlasniku', ali prema navodima engleskih medija, nesretni je navijač trenutno u bolnici. Englezi su poznati po tome da vole popiti gdje god bili, tako da će sigurno biti onih s glavoboljom dan nakon utakmice, ali vrlo vjerojatno se ništa ne može usporediti s ovim.

U nastavku vam prilažemo fotografije prsta i preporučujemo onima slabijeg želuca da ih ne gledaju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • lajh1985 06.11.2021.

    eto barem ce imat suvenir sa tekme :)

  • jumar 05.11.2021.

    Nadam se da je ovo neki fake video s gumenim prstom.

  • zivikako znas 05.11.2021.

    ima on toga,nije nešto ako se jedan zametne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare