To je to što me zanima!

Dečki, mislim da nećemo igrati: Magla napravila probleme u KL

Već na zagrijavanju vidjeli su suci da su to jako teški uvjeti za igru, ali ipak su pokušali. Imali su i gosti veliku priliku u petoj minuti preko Dietza, ali nitko to nije dobro vidio pa je lopta završila u gol autu
Vidi originalni članak

Uherske Hradište, gradić od 24 tisuće stanovnika u češkoj na pola puta između tamošnjeg Zlina i slovačkog Trenčina, našao se u velikom problemu jer se u večernjim satima tamo spustila gusta magla. A u to je vrijeme na rasporedu bila utakmica petog kola grupne faze Konferencijske lige između domaćeg Slovacka i gostiju iz Kölna, koja se igrala tek osam minuta.

Već na zagrijavanju vidjeli su suci da su to jako teški uvjeti za igru, ali ipak su pokušali. Imali su i gosti veliku priliku u petoj minuti preko Dietza, ali nitko to nije dobro vidio pa je lopta završila u gol autu.

A već u osmoj minuti suci su odlučili prekinuti susret jer se nije moglo igrati. Našalili bi se neki da se takve utakmice u HNL-u igraju bez problema, a nije da ih nismo gledali proteklih godina. Nakon nekog vremena odlučili su kako će se utakmica nastaviti u petak, 28. listopada, od 13 sati, a počet će od osme minute.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • disibio2020 27.10.2022.

    Magla?!? Penal za hajduk!

  • Pampers Joe 2 27.10.2022.

    Kako bi Var onda vidio penal za Hajduk?

  • Mauzer1943 27.10.2022.

    Mogu se igrati skrivača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare