To je to što me zanima!

Dečki, samo da sredim nokte: Kako je tek 'sredio' Raptorse...

LeBron je uništio Raptorse zabivši 43 koša uz 14 asistencija i osam skokova. Ne samo to, stigao je James sjesti na klupu i mirno urediti nokte. Cavsi vode protiv Raptorsa 2-0, serija seli u Cleveland
Vidi originalni članak

Cleveland Cavaliersi razbili su Toronto Raptorese i poveli 2-0 u drugom krugu Istočne konferencije.

Najzaslužniji za 128-110 pobjedu bio je nevjerojatni LeBron James, koji je zabio 43 koša, podijelio 14 asistencija i zabilježio osam skokova. LeBron je bio toliko dobar da je u tijeku utakmice stigao srediti nokte na klupi.

VIDEO

Kad na parketu zagusti, vrati se u igru i uništi protivnika.

To je učinio Raptorsima, pogotovo u trećoj četvrtini u kojoj je zabio 15 koševa, podijelio šest asistencija i zabilježio četiri skoka. Cavsi su napravili veliku stvar, poveli su 2-0 i serija seli u Cleveland gdje će se igrati sljedeće dvije utakmice.

Protiv ovakvog LeBrona, Raptorsi nemaju previše šanse.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ice_man 06.05.2018.

    GOAT

  • kalash6 04.05.2018.

    Toronto i Houston isti gubitnicki mentalitet. Oba kluba osvojili konferencije, a prve ce cavsi pojesti u max 6 utakmica, a druge ce gsw razmazati ko pastetu u najvise 5 utakmica.

  • sarkastik76 04.05.2018.

    po meni i ono šta sam ja gleda je jedino jordan ispred. lebron je stvarno čudo od košarkaša! na primjer novinari su napisali da je prvu utakmicu bija umoran i odigra ispod svog nivoa, a čovik je dao 26 koševa, 13 asistencija i 11 skokova!!!??? ako je takav učinak ispod nivoa, onda stvarno ja se ne razumin u basket

Komentiraj...
Vidi sve komentare