To je to što me zanima!

Deco: Zvao me i Inter, ali htio sam samo u Chelsea

Chelseajeva ponuda bila mi je zanimljivija u svim pogledima od Interove. Jako su mi se dopali planovi trenera Scolarija, rekao je Portugalac
Vidi originalni članak

Portugalski 31-godišnji nogometaš Deco izjavio je da je u prijelaznom roku imao priliku ponovo udružiti snage s bivšim trenerom Joseom Mourinhom, ali je radije izabrao Chelsea.
Još od zajedničkih dana u Portu, Mourinho je uvijek želio vidjeti Deca u redovima kluba u kojima je radio. Mourinho je bio blizu kupnje Deca ovog ljeta, ali to se na kraju ipak nije dogodilo i portugalski veznjak izabrao je ponovnu suradnju s bivšim trenerom u reprezentaciji Luizom Felipeom Scolarijem.
- Chelseajeva ponuda bila mi je zanimljivija u svim pogledima od Interove. Jako su mi se dopali planovi trenera Scolarija, kao i mogućnost da zaigram uz Lamparda, Essiena, Ballacka, Joea Colea, Drogbu i Terryja. Igrati uz njih pravi je užitak - rekao je Deco i dodao da Chelsea ove sezone cilja na naslov Lige prvaka.
Prošle sezone titula im je izmakla “za dlaku” i pobjedu je na jedanaesterce odnio Manchester United.
- Bit ćemo opasni za svakoga u Ligi prvaka. Prošle sezone naslov je klubu izmakao na jedanaesterce, ali ove sezone idemo do kraja.
Deco je dva puta osvajao Ligu prvaka i oba puta s različitim klubovima, Portom i Barcelonom. Ukoliko mu uspije osvojiti Ligu prvaka i s Chelseajem, postat će jedini igrač uz Clarencea Seedorfa kojem je to uspjelo. Seedorf je na krov Europe zasjeo s Ajaxom, Real Madridom i Milanom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • qwerty123456789 08.09.2008.

    nešto više para za kraj karijere hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare