To je to što me zanima!

Deivid zabio Chelseaju i sebi, Fenerbahče iznenadio

Ofenzivni veznjak turskog prvaka u 13. je minuti nesretno loptu poslao u vlastitu mrežu, ali iskupio se fantastičnim golom za pobjedu 2-1 u završnici
Vidi originalni članak

Propustili smo veliku priliku za pobjedu. U prvom dijelu smo bili bolja momčad i kontrolirali igru, ali dopustili smo im da se vrate. Kasnije Drogba i ja nismo uspjeli zabiti neke odlične šanse, utakmicu je prokomentirao Michael Ballack.
Florent Malouda je ušao u turski šesnaesterac u 13. minuti i "zavrnuo" u sredinu, gdje je na loptu naletio 28-godišnji Brazilac. Čovjek koji je zabio Interu za pobjedu i dvaput Sevilli na Sanchez Pizjuanu sada je zabio i svom golmanu Volkanu i otežao posao Fenerbahčeu. Krenulo je, dakle, po očekivanjima. Favorizirani Chelsea rano je poveo i bilo je lako predvidjeti "laganicu"...
Ali nikakva laganica nije se dogodila. Nastavak utakmice potpuno je pripala Fenerbahčeu. Turci su uspjeli preokrenuti i doći do pete domaće pobjede u Ligi prvaka ove sezone. Kazim Kazim je ušao u igru u 54. minuti umjesto Ugura Borala, a 11 minuta kasnije izjednačio je rezultat. Jedna duga i izuzetno točna lopta preskočila je zadnji red Chelseaja i Turčin koji ima i englesko državljanstvo lako je prevario Carla Cudicinija.
U 81. minuti Deivid se odlučio iskupiti za pogrešku iz uvodnog dijela. Primio je loptu na 30-ak metara i bez previše razmišljanja snažno opalio. Pogodio je gore, visoko, neuhvatljivo za Cudicinija. Gol za pamćenja, ali i za veliku priliku Fenerbahčea da dođe do gotovo nezamislivog iznenađenja u Londonu za tjedan dana.
- Moramo biti potpuno koncentrirani ukoliko želimo u polufinale. Fenerbahče je hrabra momčad, a protiv Seville su pokazali da mogu zabijati i u gostima - s puno respekta uzvratnu utakmicu najavio je Ballack.

LIGA PRVAKA, ČETVRTFINALE
Fenerbahce - Chelsea 2-1 (Kazim 65, Deivid 81 / Deivid 13-ag)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare