To je to što me zanima!

Dejan Lovren nije igrao: Lyon uoči LP-a izgubio na Gerlandu

Odigrane su prve dvije utakmice 14. kola francuske nogometne lige, derbiji. Rennes je na Gerlandu dobio Lyon 2-1 i preskočio ga na tablici, Toulouse i Lille su remizirali
Vidi originalni članak

Sastav Remija Gardea, koji će sedmoga idućeg mjeseca gostovati u Zagrebu kod Dinama u utakmici posljednjega, šestog kola natjecanja u D-skupini Lige prvaka, upisao je treći poraz zaredom računajući onaj od Real Madrida prije 16 dana u Ligi prvaka, te prvi ovosezonski domaći u Le Championnatu.

Poveli su domaći pogotkom Brazilca Edersona koji je postavio nogu nakon gromovitog udarca švedskog veznjaka Kima Källströma poslije prekida igre preusmjerivši loptu u mrežu. Za goste je samo tri minute kasnije nakon soloakcije izjednačio napadač iz Burkine Faso, Jonathan Pitroipa. Kongoanac Jires Kembo svoj je šesti pogodak sezone nakon greške u predaji lopte domaćih igrača na vlastitoj polovici terena zabio u 53. minuti utakmice.

Gosti su do kraja utakmice bili opasnija momčad na travnjaku. Orijentirali su se na brze protuudare i bili su bliže trećem golu.

Dejan Lovren nije konkurirao za utakmicu iako se oporavio od ozljede koljena u dvoboju s Realom. Zato je prvi put nakon 27. kolovoza za Lyon zaigrao argentinski napadač Lisandro Lopez, koji je ušao u igru u 62. minuti umjesto Jeremyja Brianda.

Lyon je igrao u sastavu: Lloris – Reveillere, Kone, Cris, Cissokho – Gourcuff, Källström (od 86. Grenier) – Briand (od 62. Lopez), Lacazette, Ederson (od 62. Bastos) – Gomis.

Le Championnat, 14. kolo:

Toulouse – Lille 0-0

Lyon – Rennes 1-2 (Ederson 36 / Pitroipa 39, Kembo 53)

Redoslijed: 

1. PSG 30 (-1), 2. Montpellier 27 (-1), 3. Lille 25, 4. Rennes 25, 5. Lyon 23, 6. Toulouse 23, 7. Lorient 20 (-1)...


Idi na 24sata

Komentari 5

  • juregoga 19.11.2011.

    i eto kempo mi odnio 1000 kuna :@

  • Nisam Taj 19.11.2011.

    Od pocetka sezone tvrdim da Lyon nije niti sjena od one ekipe koja je do samo par godina prije harala Francuskom. Ekipa od prosle godine je bila puno jaca sa Pjanicem i Toulalanom od ove. Oni su pokazatelj kako se nekad moze i sa najvecim buđetom ukakit dobar posao koji se gradio jedno cijelo desetljece.

  • Godfather96 18.11.2011.

    ajmo dinamo ....pobijedit reala i lyona i osvojit 3. mjesto hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare