To je to što me zanima!

Dejan Lovren odgovorio: 'Još nisam na Carragherovoj razini'

Hrvatski reprezentativac reagirao je na pohvale trenera Liverpoola. Brendan Rodgers usporedio ga je s klupskom legendom, no Lovren skromno spušta loptu na zemlju
Vidi originalni članak

Jamie Carragher legenda je Liverpoola, nogometaš vrlina i sposobnosti koje se cijene i kakve će uvijek biti dobrodošle na Anfield. Stoga, kad navijači i trener Brendan Rodgers uspoređuju Dejana Lovrena s njime to nije mala stvar.

- Nemam još iskustva poput Carraghera, nisam još ta razina, no to će doći. Velika mi je čast što me trener usporedio s njime. Još sam mlad, imam samo 25 godina, ali dat ću sve od sebe i pokušati biti vođa. Volim razgovarati tijekom igre, volim komunikaciju sa suigračima, to me drži spremnim. No, tek sam na početku - rekao je Lovren.

Komentirao je i šanse Liverpoola za osvajanje naslova prvaka, prvog nakon 1990. godine.

- Ne mogu reći da ćemo ga osvojiti, ali imamo šanse. Konkurenti su nam Chelsea, Arsenal, Manchester United i Manchester City. Bit će napeto, kao i prošle sezone, a mi ćemo se boriti. Moglo bi biti i bolje nego prošle sezone.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • KTBFFH ZG 16.08.2014.

    Pa nisi...kad nemas godina ko on. Hahaha. Ma biti ces i bolji od njega. :)

  • Jozo Beč 16.08.2014.

    Dejane legendo sve najbolje u tvojoj karijeri da napredujes i da nam doneses kvalitetu i cvrstocu u reprezentacijskoj obrani

  • dobro jutro 16.08.2014.

    Je bas los Mancester

Komentiraj...
Vidi sve komentare