To je to što me zanima!

Dejan nasmijao Engleze: Kako se zove onaj visoki, a nije Ibra?

Poslije utakmice snažni stoper se uputio odraditi intervju s novinarima gdje je nasmijao cijelu nogometnu Europu. Nije se mogao sjetiti kako se zove 'onaj visoki iz Uniteda, a nije Zlatan Ibrahimović'
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren jučer je bio najbolji na terenu u derbiju Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu. Spasio se domaćin pred kraj golom Ibre, završilo je 1-1, a posebno dominantan svih 90 minuta bio je baš Dejan.

Hvale ga svi, od navijača, do medija.

Poslije utakmice snažni stoper se uputio odraditi intervju s novinarima gdje je nasmijao cijelu nogometnu Europu. Nije se mogao sjetiti kako se zove 'onaj visoki iz Uniteda, a nije Zlatan Ibrahimović'.

- Bilo je teško. United je igrao s dva visoka igrača. Ibrahimović i …' - patio se Dejan, dok ga novinar Geoff Shreeves nije nadopunio.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Johnny Dorelli 17.01.2017.

    čobani koji ga pljujete... lik je kapetan liverpoola i bio je jedan od boljih igrača u derbiju... ako je nešto i zeznuo na momenat, kasnije je to ispravio.

  • Bueno 16.01.2017.

    nije mu los engleski moram priznat

  • SDP-ov fan 16.01.2017.

    To često i primječujem, i Alexis se nešto slično tako napravio s Gundoganom. Čini mi se da igrači na prate baš i ne znaju mnogo o svojim kolegama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare