To je to što me zanima!

Dejo, povedi nas! Lovren zabio gol i kapetanski predvodio Zenit

U ruski je klub stigao u kolovozu, a Dejan Lovren (31) je samo tri mjeseca nakon debija za Zenit već nosio kapetansku traku! Zabio je i gol protiv Ahmata iz Groznog, ali to im nije bilo dovoljno za pobjedu (2-2)
Vidi originalni članak

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren bio je strijelac za Zenit iz Sankt Peterburga koji je u dvoboju 15. kola ruskog prvenstva odigrao 2-2 (1-1) na gostovanju kod Ahmata u Groznom. Lovren je u 48. minuti doveo Zenit u vodstvo od 2-1 odličnim udarcem glavom s osam metara nakon ubačaja Douglasa Santosa. Bio je to drugi Lovrenov gol za Zenit u ruskom prvenstvu.

Inače, Zenit je poveo i sa 1-0 golom Kuzjajeva (16), na 1-1 poravnao je Berisha (26), a isti je igrač postigao i drugi gol za Ahmat iz kaznenog udarca u 53. minuti. Lovren je odigrao čitav susret za Zenit, dok je svih 90 minuta u momčadi Ahmata odradio Zoran Nižić.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovren i Salah na videopozivu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Velika je to čast za hrvatskog reprezentativca jer je u Zenit stigao tek ovog kolovoza iz Liverpoola, a samo tri mjeseca nakon što je debitirao za rusku momčad je dobio čast i nositi kapetansku traku. No, njegovo vodstvo i gol nisu bili dovoljni da Zenit svlada neugodni Ahmat.

Bilo kako bilo, nastavljaju s natjecanjem u Ligi prvaka i ruskoj ligi. Prvo gostuju kod Lazija u Italiji, a zatim i u prvenstvu kod Arsenal Tule. Lovren je od dolaska u Rusiju u dresu Zenita odigrao 19 utakmica, zabio je dva gola uz jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pobotchnick Leeyoobo 22.11.2020.

    Heheh.. A to je po onoj legendarnoj:arteme, povedi nas!?

  • Zvone z 22.11.2020.

    To je pravi reprezentativac Hrvatske, gine!

  • 22.11.2020.

    Dobar je Dejo, drago mi je radi njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare