To je to što me zanima!

Del Bosque kao Lino Červar: Stalno nešto miksa i izmišlja...

Izmislio je formaciju bez napadača, u polufinalu protiv Portugala stavio je u prvih 11 Negreda koji dotad ni sekundu nije odigrao. A šta je tek pripremio za finale Eura?
Vidi originalni članak

Ovo je današnja postava, počeo je španjolski izbornik Vicente del Bosque na dan utakmice polufinala Eura protiv Portugala.

- Casillas, Pique, Ramos, Arbeloa, Alba, Iniesta, Xavi, Xabi, Busquets, Silva i - Negredo. Samo malo, Negredo?!

Napadač Seville je od šoka vjerojatno zanijemio. Odigrao je tek nekoliko minuta protiv Hrvatske, a Del Bosque ga je postavio od prve minute protiv Portugala u polufinalu. 

Nastavlja španjolski izbornik šokirati svojim postavama i formacijama na Euru. Prvo je "izmislio" formaciju bez napadača sa šestoricom veznjaka, potom na klupi ostavljao Torresa koji je taman počeo zabijati. U polufinalu je šokirao sve s Negredom u napadu.

Španjolskim igračima vjerojatno je zanimljivije kad Vicente del Bosque u svlačionici čita tko će igrati, nego sam susret na terenu protiv suparničke momčadi. 

Del Bosque je uoči finala protiv Italije najavio da će igrati s tri napadača. Vidjet ćemo što to u njegovom rječniku znači...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ZMIJA1 02.07.2012.

    lino červar i del Bosque? hahaha

  • proexpert 01.07.2012.

    šta nije Stanko Poklepović Špaco "izmislio" tu taktiku sa 6 veznih bez napadača dok je vodio hajduk protiv onih rumunja?

  • glas-razuma 01.07.2012.

    ko da Vinceka boli tuki kaj vi o njemu mislite... MIXA kak mu se sprdne i moze mu se... :-) VAMOS, ESPANA, A POR GLORIA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare