To je to što me zanima!

Vicente del Bosque: Da, ljutiti smo, ovaj rezultat nije pošten

Imao sam priliku iz penala, ali nisam zabio. Šteta. Nakon utakmica koje smo odigrali sada smo se susreli s puno težim protivnikom, rekao je tragičar Španjolske Sergio Ramos
Vidi originalni članak

Gledano iz njihova kuta, Španjolska je izgubila od Hrvatske 2-1. Kao drugoplasirana momčad u našoj skupini ići će na Italiju. Nešto što su pod svaku cijenu htjeli izbjeći.

- Utakmica je bila malo čudna, dominirali smo i imali prilike, vodili, a onda smo sve to ispustili. Imao sam priliku iz penala, ali nisam zabio. Šteta. Nakon utakmica koje smo odigrali sada smo se susreli s puno težim protivnikom - rekao je tragičar Sergio Ramos nakon utakmice pa dodao:

- Momčad je općenito odigrala dobro, ali takav nije i rezultat. Rekao sam već, jako čudna utakmica. Moramo nastaviti dalje, naučiti iz ovakve utakmice i ne smijemo dopustiti da nam se to dogodi ponovno.

Vicente del Bosque smatra da njegova momčad nije zaslužila izgubiti.

- Ljutiti smo, ali prošli smo dalje, nismo izbačeni. Put nije najbolji, ali nikad se ne zna gdje prijeti opasnost. Moram braniti našu igru, kontrolirali smo utakmicu i mogli smo do drugog pogotka. Ali sve se dogodilo kako rezultat ne bi bio pošten - rekao je Del Bosque pa nastavio:

- Bili smo u dobroj poziciji, a njihov je gol stigao nakon pokušaja Aduriza, već su bili prihvatili remi. Moja momčad nije bila umorna, trudili su se u sve tri utakmice. Mogli smo na Portugal. Voljeli bi da smo završili prvi, pa da dobijemo tu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • dkoor 22.06.2016.

    Dominirali u cemu? U dodavanjima. Shvacam ja njih i zasto misle da su "dominirali", ali tika taka je procitana od strane jakih. Vidjet ce i protiv Talijana koliko ce "dominirati" a od toga ce malo koristi imati. Šumski, golovi se broje a ne " "dominacija" ".

  • Samo pošteno 22.06.2016.

    Trebali su vam pokloniti jos jedan jedanaesterac te ukoniti Modrica s klupe i Subasica sa gola pa da bude fer rezultat.

  • LovroZG 22.06.2016.

    lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare