To je to što me zanima!

Del Piero potpisao za Sydney, igrat će s Krunom Lovrekom!

Iako su talijanski mediji pisali o transferu Alessandra Del Piera u Tottenham, to se pokazalo kao priča bez pokrića. Del Piero je otišao u Sydney gdje igra naš Lovrek
Vidi originalni članak

Legendarni Alessandro Del Piero zamjena je za Luku Modrića u Tottenhamu, senzacija je o kojoj  su posljednjeg dana prijelaznog roka pisali talijanski mediji. No pokazalo se to samo kao dobra priča. Ali bez pokrića.

Del Piero je nakon 19 godina otišao iz Juventusa u Sydney. Australski je klub to objavio na svojim stranicama, a Talijan će u napadu igrati s hrvatskim igračem Krunoslavom Lovrekom.

Pregovarao je 37-godišnji nogometaš sa švicarskim prvoligašem Sionom. Tamo je i Gennaro Gattuso, ali očito je da su pregovori zapeli. Del Piero se odlučio za Sydney gdje će nastaviti svoju karijeru.

- Ovo je veliki trenutak za FC Sydney, za našu nogometnu ligu i australski nogomet u cjelosti. Dočekat ćemo Del Piera raširenih ruku. On je legenda, jedan od najboljih nogometaša novijeg doba - rekao je Scott Barlow, trener FC Sydney.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • misimovic 01.09.2012.

    veliki napadac i meni jedan od najdrazih

  • kispovg 31.08.2012.

    nije potpisao za sydney!!!!!australci objavili da ništa nije dogovoreno!

  • juventino_1 31.08.2012.

    Grande Alessandro!! Vratit ćeš se ti jednog dana u kravati u Juve,uvijek ćeš bit vječitit IL CAPITANO!!! Broj 10 je samo tvoj!!! Forza Alexxxx

Komentiraj...
Vidi sve komentare