To je to što me zanima!

Del Piero u lovu na 50. gol protiv 'klinca' i BATE-a

U utakmici protiv protivnika čiji je trener mlađi od osmorice igrača Juventusa kapetan 'zebri' treba dva gola da bi dostigao okruglih 50 u Europi
Vidi originalni članak

Antonio Chimenti ima 38 godina, Pavel Nedved 36, Alex del Piero 34, Nicola Legrottaglie i Mauro Camoranesi 32, a Olof Mellberg, Cristiano Zanetti i Hasan Salihamidžić po 31. I svi su oni stariji od dotičnog Viktora Gončarenka, trenera BATE Borisova rođenog 10. rujna 1977. A baš Bjelorusi u utorak navečer na svom travnjaku dočekuju Juventus. Talijani su veliki favoriti, a posebno će 'napaljen' biti Alessandro del Piero. Tijekom svoje sjajne karijere zabio je 48 golova u europskim natjecanjima.
- Nadam se da ću uspjeti zaokružiti tu brojku u dresu Juventusa. Bio bi to doista sjajan doseg, velika stvar - rekao je Del Piero, koji je golom i otvorio ovogodišnju Ligu prvaka. Ruski Zenit u Torinu je većim dijelom utakmice bio bolja momčad, no Juve ima Del Piera. Velikim igračima i jedan je slobodnjak dovoljan da riješe utakmicu u kojoj njihova momčad ne briljira. A Alex je i te kako velik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LUDI___MILOJKO 30.09.2008.

    MOZES TI TO!!!

  • bez_nadimka 30.09.2008.

    Grande ALEX

Komentiraj...
Vidi sve komentare