To je to što me zanima!

Del Piero ušao na teren i zagrlio Modrića: Prijatelju, večeras si sve odradio sam i sad uživaj!

To što je on radio večeras je jedinstveno i čudesno! Chelsea je imao potpunu kontrolu, ali onda se sve promijenilo i na kraju smo imali osjećaj da bi sve moglo otići i do penala, rekao je Del Piero
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih igrača svoje generacije, talijanska nogometna legenda Alessandro Del Piero (47) pratio je uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u kojoj je Real Madrid izgubio od Chelseaja 3-2, ali zahvaljujući pobjedi od 3-1 iz prve utakmice prošao u polufinale.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Del Piero je nakon susreta ušao na travnjak kako bi čestitao hrvatskom maestru Luki Modriću (36) na prolasku i dobro odigranoj utakmici. Zagrlio ga je, a sve su zabilježile kamere.  

- Mi se znamo jako dugo i bilo mi je zadovoljstvo opet ga sresti. Modrić je jednostavno - poseban igrač. Nismo dugo pričali, ali vidjelo se na njemu da je odahnuo zbog prolaza u polufinale. Bio je svjestan da je Real bio u problemima. Ja sam mu samo rekao - 'Vidi, sve večeras si napravio sam, moj prijatelju, sad samo uživaj - opisao je Del Piero susret s hrvatskim reprezentativcem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Del Piero (@alessandrodelpiero)

Juventusova legenda danas je sukomentator za Sky Sport Italia, a za Luku je imao samo riječi hvale. 

- Večeras smo vidjeli baš sve, bila je ovo izvanredna utakmica. A Modrić je igrač koji je preokrenuo ovaj susret - divio se Del Piero hrvatskom maestru nakon čega je dodao: 

- Modrić je taj koji je napravio sve. To što je on radio večeras je jedinstveno i čudesno! Chelsea je imao potpunu kontrolu, ali onda se sve promijenilo i na kraju smo imali osjećaj da bi sve moglo otići i do penala. Nevjerojatna utakmica - zaključio je.  rekao je Del Piero pa opisao svoj odnos s Lukom i otkrio što mu je rekao nakon susreta.

Naime, Real je gubio 3-0 te se u 80. minuti susreta ukazao Luka Modrić koji je vidio ono što drugi ne vide. Fenomenalnom asistencijom uposlio je Rodryga koji je zabio za 3-1 čime je 'kraljevski' klub izborio produžetke, a za polufinale je zabio je Benzema. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 24časaNaBatini 14.04.2022.

    ipak mi nesto nije jasno: 80 minuta, BobRock  igra od prve minute, a gle - Real gubi 3:0, čak su i 4 fasovali, ali, dobro.. pa gdje je bio  Patuljak ?!? i onda  jedan pas, i odmah je najbolji u povijesti.. joj,joj...

  • KLM0810 13.04.2022.

    Najbolji predasistent, golgeter i asistent ne ali dobro je i predasistiranje

  • vedranbocic 13.04.2022.

    Ode Luka u Juventus

Komentiraj...
Vidi sve komentare