To je to što me zanima!

Delegirani suci za iduće kolo: Jović će suditi Hajduku i Osijeku

Zdenko Lovrić iz Đakova pravdu će dijeliti Gorici i Istri 1961, a Ivan Bebek sudit će u susretu Lokomotive i Slaven Belupa u Kranjčevićevoj
Vidi originalni članak

Povjerenik za suđenje Prve HNL Ivan Novak odredio je suce za nadolazeće 25. kolo prvenstva, objavio je HNS.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši Hajduka i Osijeka u nedjelju igraju utakmicu 25. kola s početkom u 17.30, a u Gradskom vrtu pravdu će im dijeliti Fran Jović. U VAR sobi bit će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline i Zagrepčanin Anto Marić. 

Dinamu će u subotu protiv Šibenika, utakmici koja je uvertira za polufinale Kupa, suditi Patrik Kolarić, a iz VAR sobe pomagat će mu Mario Zebec i Bojan Zobenica. 

Gorica u petak igra protiv Istre 1961, a pravdu će im dijeliti Zdenko Lovrić iz Đakova dok će u VAR sobi biti Duje Strukan i Alen Jakšić. 

POZNATI SU PAROVI POLUFINALA Hajduk kod Slaven Belupa u polufinalu Kupa, a Šibenik će na svome terenu dočekati Dinamo!

Lokomotivi i Slaven Belupu u Kranjčevićevoj će suditi Ivan Bebek iz Rijeke, a iz VAR sobe signalizirati će mu Marin Vidulin i Jerko Crnčić. 

U nedjeljnom dvoboju za Europu između Rijeke i Varaždina sudit će Dario Bel, a iz VAR sobe pomagat će mu Marin Vidulin i Dario Kolarević. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Protein 07.03.2023.

    Jović je nedavno na poljudu sudio lijepo za hajduk protiv osijeka, kada je ponovio kazneni udarac iako se VAR nije smio javiti, njemu su javili :D a onda livaja puca penal igrač hajduka uleti puno prije nego sto je ovaj pucao i nema vara nema nicega. Sramota Hns-a u režiji sa kustićem, ali hajdukovci i dalje kme kme kme

  • Pešekanov otac jovan 07.03.2023.

    Jović dođi u granu na pasulj sa krmećim nogicama

  • bič 07.03.2023.

    Vidulin od suca koji je prebačen u županijsku ligu postao zvijezda VAR sobe. To ima samo u HNL

Komentiraj...
Vidi sve komentare