To je to što me zanima!

Delije čuvaju Hrvati: U Bernu pomažu dva hrvatska policajca

Dok je u Zagreb stigao norveški Rosenborg, u Bern su u sklopu playoffa Lige prvaka otputovali nogometaši i navijači Crvene Zvezde. Dva hrvatska policajca čuvaju Delije, skupinu koja je pravila probleme prije susreta
Vidi originalni članak

Kako prenosi Kurir, Švicarsi su 'napravili sigurnosni pamflet' na kojem su detaljne upute o tome što mogu očekivati od 'Delija', navijača Crvene Zvezde. Na tom papiru stoji i informacija kako su u Bern doputovali gostujući navijači poznati po divljanju te kako je moguće korištenje pirotehnike, kao i rasistički i nacionalistički ispadi, ali i kako će ih čuvati dva policajca iz Zagreba.

Također, procijenili su i to kako će doći oko 1000 do 2000 navijača iz Srbije od kojih je 600 do 700 problematično. Od jutra, od kad su huligani Crvene zvezde stigli u Bern, policija je imala pune ruke posla. Razbijali su boce, na policijske automobile lijepili Zvezdine oznake, a kulminiralo je nekoliko sati prije početka utakmice brutalnim napadom.

VIDEO IZ BERNA Kaos: Stotinjak Delija pretuklo jednog Švicarca, policija pucala

Stotinjak Delija napalo je jednog navijača, a u tučnjavi, odnosno iživljavanju nad sirotim Švicarcem koristili su i palice. Nije poznato jesu li i naši policajci bili blizu u toj situaciji.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • blokirani_lovac 22.08.2019.

    Siroti albanac.....ups, svicarac....

  • bozzika 22.08.2019.

    Znaju švicarci koliki je omejr potreban, zato i nisu zvali njihove nego naše policajce! Dvojica dosta za 2000, samo su izgleda imali sreće pa ova dvojica nisu bila u blizini inače bi švicarci imali dosta prijava krađe traktora!

  • aavent 21.08.2019.

    Zvezda prolazi sigurno, nevjerojatno koliko tu ekipu oce rezultat i ja ne vidim sta bi to moralo biti da ne udu u LP. Kakve smijesne golove oni daju to nisu istine, a s druge strane protivnici promasuju sve i svasta. Dobro nista ne moze oni sa Slazburgom nadmasiti ali ovo je blizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare