To je to što me zanima!

Delije ismijavale novinara na češkoj javnoj televiziji

Utakmica između praške Slavije i Crvene zvezde završila je neredima Delija, no ovi beogradski navijači pokazali su svoju humorističnu stranu
Vidi originalni članak

Nakon razočaravjućeg poraza Crvene zvezde kod praške Slavije 3-0, navijači beogradskoga kluba turobnih su lica napuštali Synot Tip Arenu. No Delije su živnule istog trenutka kad su ugledale kamere jedne češke televizije. Stoga su iskoristili trenutak da se malo zabave na račun češkog reportera Luboša Rosija. Češki novinar je profesionalno obavljao svoj zadatak, ne obazirući se na "uljeze" koji su stalno ulazili u kadar i ismijavali ga. Nakon urnebesne snimke Luboš Rosi je postao zvijezda diljem Češke i Srbije. Delije su na gostovanju u Pragu ostavili dva potpuno različita dojma - sliku nasilnika koji se tuku s policijom te navijače spremne za neobične vrste zabave.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • BERISLAE 28.08.2009.

    Ovaj što pjeva,imao je šansu,pa gdje je bio dok je grmilo?A kad ih pohvataš svi il kuhari il ih zahebalo,luzeri skisrb!

  • dotur 27.08.2009.

    Najjači je onaj lik što se svako malo ubacuje i grli novinara.

  • županja07 26.08.2009.

    meni je jadno to što u ovom slučaju je novinarima (NAŠIM) simpatično to što su delije bile luckaste iako je kreten pjevao to za hrvate,a kada su ti isti novinari bili na skupu hrvatskih navijača prve godine u VUKOVARU od svega dobroga i humanog najviše pisali i dizali tenziju kada je maljina i to kratko pjevala protiv srba!TO JE JADNO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare