To je to što me zanima!

Delije se potukle s navijačima PSG-a, Srbin teško ozlijeđen

Navijači Zvezde nisu ni smjeli biti na Parku prinčeva jer je srpski klub kažnjen zabranom gostovanja. No navijači su u svom aranžmanu stigli u Pariz. I dok je na stadionu bilo mirno, na ulicama nije
Vidi originalni članak

Utakmica Paris Saint-Germaina i Crvene zvezde u Ligi prvaka (6-1) imala je i treće poluvrijeme. Ili, ako ćemo po rezultatu, drugi set. Krvavo je bilo ispred Parka prinčeva gdje se potuklo između 300 i 400 navijača, pišu francuski mediji.

VIDEO


Delije, navijači Crvene zvezde, potukli su se s navijačima pariškog kluba neposredno nakon utakmice u blizini stadiona. Sve je trajalo, piše Le Parisien, oko pola sata, dok policija nije upotrijebila suzavac i pendreke kako bi rastjerala navijače. 

Isti list piše kako je u tučnjavi srpski navijač teško ozlijeđen.

Svjedoci tučnjave ispričali su kako su vidjeli da grupa navijača Paris Saint-Germaina gazi po navijaču Zvezde koji je ležao na podu. 

PSG - C. ZVEZDA 6-1 Gem, set, meč! PSG je utrpao Zvezdi šest komada u Parizu...

Navijači Zvezde nisu ni smjeli biti na Parku prinčeva jer je srpski klub kažnjen zabranom gostovanja. No navijači su u svom aranžmanu stigli u Pariz, bilo ih je nekoliko stotina. I dok je na stadionu bilo mirno, na ulicama nije. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • sitnozubi 04.10.2018.

    njihova vekovna brača turci jih prate i u vasioni

  • stjuardesa01 04.10.2018.

    klasika za kulturnjake iz srb.

  • crazy mind 04.10.2018.

    meni nekak zgledi da cejeni celu"historiju"gda se"tuceju"il pobegnu il dobe po nosu il obadvoje :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare