To je to što me zanima!

Delirij u busu Vatrenih! Modrić sve zapalio Grdovićevim hitom

NIJE U ŠOLDIMA SVE Orio se vječni Grdovićev hit nakon što su Vatreni sredili i Dance u velikoj drami. Feštu vode Ćorluka i Modrić dok ostatak reprezentativaca oduševljeno pjeva i slavi... Zasluženo!
Vidi originalni članak

Vjerojatno ni sami nismo svjesni uspjeha iz Nižnjeg, nama tako dragog grada, grada u kojem smo razbili Argentinu pa nedugo potom izborili četvrtfinale Mundijala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Puno je tu lijepih uspomena, a kad smo kod lijepih stvari, zahvaljujući modernom dobu i tehnologiji, možemo iz prve ruke ekspresno vidjeti fantastične stvari kao video gdje naši majstori lopte slave pobjedu nad Dancima uz pjesmu u autobusu.

VIDEO

'Frontmen' je, a tko drugi, nego dokapetan Vedran Ćorluka. Uz vječni hit Mladena Grdovića autobus Vatrenih 'gori' na putu iz Nižnjeg, odjekuju stihovi 'Nije u šoldima sve'...  Modrić, Vrsaljko, Ćaleta-Car, Subašić te ostatak 'dalmatinskog' klana posebno je oduševljen izborom pjesme.

Posebno je raspoložen kapetan Luka zajedno s Vrsaljkom od kojih se čuju povici 'Ajmooo'.

Atmosfera je čudesna, za naježiti se! Dečki su zaslužili ovu feštu, no nekako smo uvjereni da nas prave fešte tek čekaju.

Što u Rusiji, što doma.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 135

  • mikiipb 04.07.2018.

    Delirij ili delirijum!?Velika razlika!

  • c1r13 02.07.2018.

    Bravo decki, ako nije u soldima sve odrecite se barem dijela tih soldi i svaki od vas neka nekom bolesnom djetetu plati lijecenje koje mu roditelji ne mogu proiustiti. Jos nisam cula da su nogometasi dali novac za nesto takvo.

  • ozzz 02.07.2018.

    Mandžukić je najzaslužniji da nije on zabio za 1:1 išli bi doma a njega nitko ni spomenuo nije sramota. Zbog toga zaslužujemo crveni karton i kartu za doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare