To je to što me zanima!

Dembele: Lakše godinu dana bez prijatelja, nego videoigrica

Naime, njega su za službenu stranicu kluba upitali bi li mu bilo lakše godinu dana bez prijatelja ili bez video igrica, a Barcino pojačanje vrijedno 125 milijuna eura bez sekunde dvojbe je rekao: "Bez prijatelja".
Vidi originalni članak

Nekada se navijači žale da više nema nogometaša s porocima, da su prije bolje igrali Cico, Žuti i ekipa čak i 'pod cugom', čak i s plantažom duhana u plućima, nego ovi danas 'čistunci'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaboravljaju navijači pritom da i ovi danas nogometaši imaju poroke, samo nešto druge vrste. Tako je jedan od njih jasno istaknuo skupi igrač Barcelone, Ousmane Dembele (22).

'ON JE U DOBROJ FORMI' Setien: Dok je Ivan igrač Barce računam na njega, i to je to...

Naime, njega su za službenu stranicu kluba upitali bi li mu bilo lakše godinu dana bez prijatelja ili bez videoigrica, a Barcino pojačanje vrijedno 125 milijuna eura bez sekunde dvojbe je rekao: "Bez prijatelja". 

Francuz se posljednjih mjeseci oporavlja od teške ozljede pa se sigurno mogao dobro naigrati kod kuće s joystickom u ruci, ali kako se čini, nije mu dovoljno.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • blaugrana10 29.05.2020.

    Dajete lažne i krive informacije i blatite mladića bezveze.Pogledajte video na službenom YT kanalu Barcelone.Pitaju ga bili radije godinu dana bez video igrica ili mjesec dana bez prijatelja i odgovorio je da bi godinu dana bez video igrica.

  • josocer 28.05.2020.

    Najveci promasaj barce u povijesti!

  • brbiceve kineske japanke 28.05.2020.

    Kad se samo sjetim kako su fanovi midgeta hvalili ovog kad je dolazio u Barcu uuuuhihihihi "za godinu dana biti će uz argentinskog Frodu najbolji igrač svijeta" uuuuuuu hihihihi možda su mislili u e-sportu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare