To je to što me zanima!

Drama u Madridu! Barça zabila u 90., Dembélé opet spasitelj...

Mirisalo je na jedan od najdosadnijih derbija u posljednje vrijeme u Španjolskoj, ali na koncu je ipak ponudio dva gola. Atlético je bio blizu pobjede koju mu je oduzeo Ousmane Dembélé
Vidi originalni članak

Atlético i Barcelona remizirali su 1-1 u subotnjem derbiju 13. kola španjolskoga nogometnog prvenstva u utakmici koja je sve zanimljivo ponudila u posljednjih 15-ak minuta.

Kako je prvo poluvrijeme u derbiju na Wanda Metropolitanu izgledalo, činilo se kako će to biti jedan od najlošijih derbija sezone u španjolskom prvenstvu. Prvi se put, naime, dogodilo da nijedna momčad nije uputila udarac u okvir gola. Ali nastavak je ipak gledateljima ponudio kudikamo bolju partiju.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Iz jednoga od rijetkih izleta pred Ter Stegenov gol, Atlético je zabio i umalo dohvatio sva tri boda. Antoine Griezmann izveo je korner, a Diego Costa zabio ligaški prvijenac glavom s druge stative u 77. minuti.

Sreća je na koncu ipak pomazila Barcelonu koja je zasluženo došla do gola. Lionel Messi napravio je pola posla asistencijom na desnu stranu za Ousmanea Dembéléa koji kroz šumu nogu u 91. minuti pogađa za 1-1. Zabio je Dembélé i prije tri tjedna na gostovanju Barcelone u Madridu. I tad su Katalonci gubili, i to od Raya, a na koncu se ipak dokopali sva tri boda.

Ovaj put nije bilo tako, ali momčad Ernestea Valverdea neće puno žaliti za propuštenim jer sačuvala je vodeću poziciju u La Ligi s bodom ispred "colchonerosa" i dva ispred Seville. Real je, nakon poraza kod Eibara, tek šesti s pet bodova minusa. Ivan Rakitić propustio je utakmicu "blaugrane" zbog suspenzije.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • danijel23 26.11.2018.

    Znaci to nije penal vidala, ali ono od perisica je, ono nije penal otamendia kad se pogodi s glavon u ruku protiv nigerije, ali od perisica ruke... Sramota pitane sramota francuza

  • Golfgti230 25.11.2018.

    Penal je trebao svirati, svirala su se dva slična protiv Reala u zadnje vrijeme,, A barcelona sevilla na 2-1 albu pogađa u ruku gleda se var i ništa čist penal je bio,, i ovo da je pogodilo Atleticovog igrača svirao bi se penal.

  • fantom na bickilu 25.11.2018.

    Ajde neka je bar napeto prvenstvo do njegove prve polovice,tamo od prvog mjeseca Barca doda malo gasa i ponovno Madridski Atletico i Real počinju planove za budućnost i iduću sezonu,glavno pitanje-kako prekinuti Messievu eru u Spanjolskoj?prvo pothitno ukidanje vara a drugo nekog od svojih mesara nahuskati da Lea polome za kolica....nada umire zadnja.....stakori zadnji tonu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare