To je to što me zanima!

Dembele uzeo Neymarov broj, stižu još Coutinho i Di Maria?

Coutinho je navodno rekao Liverpoolu da ga ne prijavljuje za Ligu prvaka. Ako Mbappe potpiše za PSG, Barcelona će u zadnjem tjednu ljetnog prijelaznog roka krenuti i po Angela Di Mariju
Vidi originalni članak

Raspao se MSN, od ove sezone gledat ćemo MSD.

Messi i Suarez dobili su novog partnera u napadu, 20-godišnjeg Ousmanea Dembelea. I neće mu biti lako nadomjestiti Neymara, koji je s Messijem i Suarezom u tri godine činio najbolji trio u povijesti španjolskog nogometa rušivši rekord za rekordom.

No čini se da Dembele ne osjeća pritisak.

Da osjeća, sigurno ne bi uzeo broj 11 koji je Neymar nosio. 

Ousmane Dembele drugi je najskuplji transfer svih vremena, nakon Neymara, koji je za 222 milijuna eura prešao iz Barcelone u PSG. Katalonci su Dembelea platili 102 milijuna eura, ali to će uz bonuse ići do nevjerojatnih 150 milijuna eura.

Coutinho i Di Maria sljedeći

Prema informacijama iz Španjolske, Barcelona još nije završila sa šopingom. Na računu je ostalo još novca od Neymarovog transfera u Pariz, a Marca piše kako će čelnici katalonskog giganta u zadnjem tjednu prijelaznog roka pokušati dovesti Philippea Coutinha iz Liverpoola i Angela Di Mariju iz Paris-Saint Germaina.

No to neće biti nimalo lak zadatak.

Prvi problem je što Liverpool odbija prodati Coutinha. Barcelona povećava ponude, ali iz Engleske svaki put stiže isti odgovor: NE.

No Katalonci ne odustaju, a optimistični su jer Coutinho želi na Nou Camp i navodno je Liverpoolu rekao da ga ne prijavljuje za Ligu prvaka. To bi značilo kako je praktički na pragu odlaska, a Liverpool bi u tom slučaju trebao popustiti.

Što se tiče Di Marije, nije tajna da ga Barcelona želi, ali problem je što PSG ne želi ni pregovarati. No Barcelona čeka rasplet situacije s Kylianom Mbappeom. Ako talentirani napadač potpiše za PSG, Barcelona će krenuti po Di Mariju i u tom slučaju Parižani bi mogli popustiti. Marca piše kako će Barcelona morati prodati Andrea Gomesa kako bi financirala transfer Di Marije na Nou Camp.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • chadjohn 26.08.2017.

    Mezil esut i dimar angelia bi odlicno pasali barci

  • Rvatina_gugla 26.08.2017.

    Ja mislio da je La Masia izvor talenata kad ono corak. Pa Real nikada nije dao tolike novce za jednog igrača

  • Caslu1111 26.08.2017.

    Ode i barcelona u ...ovo vise nije u granicama normale , sad i prosjecni igraci dostizu cifre od 70- 80 milijuna . Dembele je klasa ali ne klasa barcelone i ne za tu cifru

Komentiraj...
Vidi sve komentare