Obavijesti

Sport

Komentari 76

Dembele uzeo Neymarov broj, stižu još Coutinho i Di Maria?

Dembele uzeo Neymarov broj, stižu još Coutinho  i Di Maria?
1

Coutinho je navodno rekao Liverpoolu da ga ne prijavljuje za Ligu prvaka. Ako Mbappe potpiše za PSG, Barcelona će u zadnjem tjednu ljetnog prijelaznog roka krenuti i po Angela Di Mariju

VIDEO

Raspao se MSN, od ove sezone gledat ćemo MSD.

Messi i Suarez dobili su novog partnera u napadu, 20-godišnjeg Ousmanea Dembelea. I neće mu biti lako nadomjestiti Neymara, koji je s Messijem i Suarezom u tri godine činio najbolji trio u povijesti španjolskog nogometa rušivši rekord za rekordom.

No čini se da Dembele ne osjeća pritisak.

Da osjeća, sigurno ne bi uzeo broj 11 koji je Neymar nosio. 

Ousmane Dembele drugi je najskuplji transfer svih vremena, nakon Neymara, koji je za 222 milijuna eura prešao iz Barcelone u PSG. Katalonci su Dembelea platili 102 milijuna eura, ali to će uz bonuse ići do nevjerojatnih 150 milijuna eura.

Coutinho i Di Maria sljedeći

Prema informacijama iz Španjolske, Barcelona još nije završila sa šopingom. Na računu je ostalo još novca od Neymarovog transfera u Pariz, a Marca piše kako će čelnici katalonskog giganta u zadnjem tjednu prijelaznog roka pokušati dovesti Philippea Coutinha iz Liverpoola i Angela Di Mariju iz Paris-Saint Germaina.

No to neće biti nimalo lak zadatak.

Prvi problem je što Liverpool odbija prodati Coutinha. Barcelona povećava ponude, ali iz Engleske svaki put stiže isti odgovor: NE.

No Katalonci ne odustaju, a optimistični su jer Coutinho želi na Nou Camp i navodno je Liverpoolu rekao da ga ne prijavljuje za Ligu prvaka. To bi značilo kako je praktički na pragu odlaska, a Liverpool bi u tom slučaju trebao popustiti.

Što se tiče Di Marije, nije tajna da ga Barcelona želi, ali problem je što PSG ne želi ni pregovarati. No Barcelona čeka rasplet situacije s Kylianom Mbappeom. Ako talentirani napadač potpiše za PSG, Barcelona će krenuti po Di Mariju i u tom slučaju Parižani bi mogli popustiti. Marca piše kako će Barcelona morati prodati Andrea Gomesa kako bi financirala transfer Di Marije na Nou Camp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja